G4Media.ro

Un bărbat a fost prins pe Aeroportul Cluj, de poliţiştii de frontieră,…

Aglomeratie Aeroportul Cluj-Napoca plecarea , cu cele 12 curse charter, la munca in Germania, joi, 9 aprilie 2020. Inquam Photos/Raul Stef

Un bărbat a fost prins pe Aeroportul Cluj, de poliţiştii de frontieră, cu două permise de conducere false, unul britanic, altul german / I s-a cerut permisul pentru că autoritățile aveau suspiciuni cu privire la identitatea sa

Un român de 34 de ani a fost prins pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, de către poliţiştii de frontieră, cu două permise de conducere false, unul cu însemnele Marii Britanii, celălalt cu ale Germaniei, informează Agerpres.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, vineri, bărbatul venea din Barcelona şi, cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră, având suspiciuni cu privire la identitatea persoanei, i-au solicitat bărbatului să prezinte, pe lângă paşaport, şi alte documente prevăzute cu fotografie.

„Bărbatul a prezentat poliţiştilor de frontieră un permis de conducere cu însemnele Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, document ce conţinea datele sale de identificare şi care, în urma verificărilor specifice, s-a stabilit că nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond specifice unui document autentic, fiind fals. Totodată, extinzând verificările asupra persoanei, a fost descoperit un alt permis de conducere, cu însemnele specifice Republicii Federale Germania, având datele de identificare ale persoanei în cauză. Şi acesta nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind, de asemenea, fals”, se precizează în comunicat.

Bărbatul a declarat că i-a fost reţinut permisul în Germania iar prin intermediul unui anunţ de pe reţelele de socializare şi-a procurat cele două documente false în schimbul sumei de 250 de euro, arată poliţiştii de frontieră.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. hai ca poate ne primeste si pe noi ca doar indeplinim conditiile tehnice; unca un efort si poate cei rai si care sunt si ei corupti ca si noi nu se mai opun. Parca era vorba ca orice articol care este reclama trebuie marcat ca are 🙂

  2. Nuuuuu! Nu Schengen! Vine USR să spună că nu îndeplinim standardele la culoarea vipuștii!