G4Media.ro

Un băiat de 14 ani care mergea cu bicicleta pe un lac…

Un băiat de 14 ani care mergea cu bicicleta pe un lac înghețat a căzut în apă / A fost găsit de scafandrii și transportat la spital / Alți doi adolescenți au reușit să iasă din apă

Băiatul de 14 ani, care a căzut sâmbătă într-un lac în localitatea braşoveană Dumbrăviţa, a fost găsit de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, el fiind preluat şi transportat la spital, efectuându-i-se manevre de resuscitare, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Adolescentul a fost căutat, timp de mai multe ore, de scafandri în lacul în care a căzut după ce s-a rupt gheaţa, alţi doi adolescenţi, care îl însoţeau, reuşind să iasă din apă

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, că trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, ar fi căzut într-un lac, după ce gheaţa de pe suprafaţa acestuia, pe care se aflau cu bicicletele, s-a spart.

Cei trei erau împreună cu un al patrulea adolescent, tot de 14 ani, care nu a căzut în apă.

Dintre cei trei adolescenţi care au căzut în apă, doi au reuşit să iasă din lac, unul fiind consultat la faţa locului de cadrele medicale ale SMURD, iar cea de-al doilea fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

(Sursa: Agerpres)

Sursa Foto: Pexels.com/ Ilustrație generică

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. „Scafandrii” din titlu cu un singur i.

  2. A fost gasit de scafandri, nu de scafandrii. Tot mai dese greselile de redactare in presa, in general, probabil pentru ca au inceput sa lucreze generatiile care au facut o gluma de scoala, intr-o tara cu sistem de invatamant distrus.

  3. Aloooo, „ziaristilor”!!! Chiar nu e nimeni in redactie care sa fi terminat scoala primara???
    „Proprii studenti”, „copii aveau 6 si 16 ani”, „gasiti de scafandrii”??? Toate aceste greseli sunt de stirile de azi! 😳