G4Media.ro

UEFA Euro 2024: Programul meciurilor de duminică / Cu ce meciuri încheiem…

sursa foto: Facebook/UEFA Euro 2024

UEFA Euro 2024: Programul meciurilor de duminică / Cu ce meciuri încheiem săptămâna

Duminică se încheie săptămâna fotbalistică la Euro, dar și formatul de câte trei meciuri pe zi, urmând să avem două meciuri pe zi (duminică și luni) și patru meciuri pe zi (marți și miercuri). În ultima zi a săptămânii avem două meciuri în cadrul Euro 2024: Elveția – Germania și Scoția – Ungaria, ambele începând de la ora 22:00.

Elveția – Germania este primul duel din etapa a treia a Campionatului European de fotbal 2024. Meciul va avea loc pe Frankfurt Arena din Frankfurt și se va difuza de la ora 22:00 pe Pro TV. Cu Germania deja calificată în optimi, Elveția caută să evite o înfrângere care ar putea să îi pună în pericol locul 2, în caz că Scoția va câștiga duelul cu Ungaria. Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în ediția 2020/2021 a UEFA Nations League, ambele meciuri încheindu-se la egalitate.

Scoția – Ungaria este celălalt duel al grupei A, care se va juca concomitent cu Elveția – Germania. Partida se va disputa pe Stuttgart Arena din Stuttgart și se va putea viziona de la ora 22:00 pe Pro Arena. Meciul se anunță a fi unul de totul sau nimic pentru ambele echipe: Scoția trebuie să câștige pentru a se putea califica, în timp ce Ungaria are nevoie de o victorie pentru a spera la o calificare de pe locul 3. Aceasta este prima confruntare competițională dintre cele două echipe și doar a zecea întâlnire în total, potrivit UEFA.

Săptămâna aceasta a fost un adevărat ghid al fotbalului în cadrul Campionatului European 2024, unde am avut parte de meciuri cu rezultate neașteptate, prestații de cea mai mare clasă, goluri frumoase și autogoluri ciudate. Cel mai important, România s-a aflat în două ipostaze: una plină de dopamină și alta care lasă un gust amar, dar și speranțe mari.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...