G4Media.ro

Ucraina: Șeful Poliţiei Regionale Kiev informează că cel puţin cinci femei au…

sursa foto: Captură Twitter

Ucraina: Șeful Poliţiei Regionale Kiev informează că cel puţin cinci femei au depus plângeri, acuzând că au fost victime ale violurilor militarilor ruşi

Cel puţin cinci femei din regiunea Kiev au depus plângeri la Poliţie acuzând că au fost victime ale violurilor militarilor ruşi, a declarat, luni, pentru Agerpres, şeful Poliţiei Regionale Kiev, Andrei Nebitov.

Potrivit acestuia, faptele de viol sunt înscrise în categoria crimelor de război şi sunt cercetate alături de serviciile secrete ale Ucrainei, de procurori, dar şi de organismele internaţionale.

„Avem şi crime de ordin sexual. Am primit sesizări de la cinci femei. Aceste proceduri se află în derulare, conform legii. Toate anchetele au fost transmise serviciilor secrete ale Ucrainei. A fost stabilită persoana care a comis această infracţiune, a fost pusă sub acuzare, a fost dată în urmărire şi, din informaţiile care apar pe reţelele sociale, aflăm că această persoană a fost lichidată. Este cetăţean al Federaţiei Ruse, militar rus, pe nume Romanov”, a afirmat Nebitov.

Acesta precizează că, în prezent, peste 300 de echipe de anchetatori lucrează în dosare privind săvârşirea de crime de război.

Peste 1.250 de civili ucraineni au fost ucişi de armata rusă în regiunea Kiev. Din cele 1.254 de victime înregistrate în zona capitalei Ucrainei, cele mai multe au fost comise în raionul Bucea, acolo unde au fost numărate 1.090 de cadavre.

„Poliţia se ocupă doar de cauzele civile, cazurile cu militari şi soldaţii Federaţiei Ruse fiind instrumentate de Ministerul Apărării. Până astăzi, au fost descoperite corpurile a 1.254 de civili care au murit în urma acţiunilor militare pe teritoriul regiunii Kiev, în urma agresiunii armatei ruse. Cel mai mare număr de morţi este, din păcate, în localitatea Bucea. În Bucea au fost găsite cadavrele a 418 oameni, iar în întreg raionul Bucea – 1.090 de cadavre. În raionul Brovarî au fost găsite peste 120 de cadavre. Mai puţin – în jur de 40 de cadavre au fost găsite în Vîşgorod. Bucea face parte din oraşele noi din jurul Kievului, cu un număr mare de locuitori. Numărul de locuitori nu poate fi comparat cu cel din Vişgorod, în care majoritatea populaţiei locuieşte la sate”, a afirmat Andrei Nebitov.

Şeful Poliţiei susţine că majoritatea populaţiei ucise la Bucea a fost împuşcată. De asemenea, el vorbeşte despre peste 300 de victime ale exploziilor de mine amplasate de militarii ruşi.

„La Bucea au fost mulţi morţi pentru că aici a fost concentrată şi multă armată rusă şi, din păcate, aici foarte mulţi oameni au fost împuşcaţi. Aş vrea să menţionez că, în urma cercetărilor efectuate de criminalişti, mai mult de 650 de oameni au fost împuşcaţi. Deci putem constata că mai mult de 50% dintre cei decedaţi au fost împuşcaţi cu pistoale şi puşti automate, cu arme cu lunetă şi de aici tragem concluzia că armata rusă nu a luptat contra forţelor militare ucrainene, ci contra populaţiei civile. În urma cercetărilor efectuate, din cei 1.254 de morţi, mai mult de 300 de victime au decedat din cauza minelor”, a adăugat oficialul Poliţiei din Kiev, conform Agerpres.

sursa foto: Captură Twitter

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Ce părere are grupul „femen”? Tăcere suspecta. Din partea presei „progresiste”

  2. AUR nu pricepe. Ei sunt cu rusii. Banii nu au miros.
    Dar ce parere au ei daca sotiile, copii , baietii si fetele lor ar fi impuscati pe strada in anul 2022 intr-o tara libera si suverana ?
    Banii nu au miros pentru AUR.

  3. Popasna a fost cucerită de ruși. Black day for the salt sea. Violează, jigodiile.

  4. Da militarii americani, cate zeci de mii de violuri au comis în ultimii 20 de ani, pe ăștia nu îi întreabă nimeni de sănătate?

    • Militarii americani nu au comis zeci de mii de violuri in ultimii 20 de ani. Zilnic vii cu niste minciunele de te doare capul.