G4Media.ro

Twitter a semnalat drept înșelător un mesaj al președintelui SUA. Donald Trump:…

Sursa Foto: Facebook / Donald Trump

Twitter a semnalat drept înșelător un mesaj al președintelui SUA. Donald Trump: „Twitter se amestecă în alegerile prezidențiale din 2020”

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat marţi reţeaua socială Twitter că „se amestecă” în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, după ce un mesaj al său a fost semnalat pentru prima dată ca fiind înşelător.

Donald Trump se referea în postarea sa la votul prin corespondență, care va fi „substanțial fraudulos”, după părerea sa, iar mesajul a primit de la Twitter o etichetă de verificare.

„Twitter se amestecă în alegerile prezidenţiale din 2020”, a scris liderul de la Casa albă pe reţeaua sa socială favorită, transmite Agerpres.

„Twitter este chiar pe punctul de a restricţiona libertatea de exprimare iar eu în calitate de preşedinte nu îi voi lăsa să facă asta”, a ameninţat el.

Sursa Foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Propaganda pro lgbt cum va fi semnalizata pe Twityer?

    • Nu trebuie semnalizata. Sunt lucruri mai grave, care ar trebui semnalizate, cum ar fi rasismul, extremismul si prostia

  2. Votul prin corespondenta aplicat en masse pur si simplu nu poate fi garantat dpdv al securitatii. E prea usor de fraudat.
    Ca si votul online, de altfel, dupa cum am vazut la alegerile interne ale USR.