G4Media.ro

Turnul Eiffel a fost închis publicului. Accesul va fi permis doar după…

Turnul Eiffel a fost închis publicului. Accesul va fi permis doar după reducerea epidemiei de coronavirus

Turnul Eiffel, o clădire emblematică a Parisului, va fi închis pentru turiști din această seară, din cauza epidemiei de coronavirus, informează Radio France Internationale.

Societatea de Exploatare a Turnului Eiffel a anunțat închiderea monumentului parizian din această seară, de la ora 21, precizând că speră ”să-l redeschidă în curând când situația sanitară o va permite”.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a adresat, joi seara, francezilor anunțând că, de luni, vor fi introduse măsuri suplimentare de control la frontiere pentru a zăgăzui răspândirea coronavirusului.

”Vom avea, fără îndoială, măsuri de control, de închidere a frontierelor, dar va fi necesar să le luăm la scară europeană”, a declarat preşedintele francez într-o alocuţiune televizată privind epidemia de coronavirus.

”Este cea mai gravă criză sanitară din ultimul secol pentru Franța”, a spus el.

Potrivit Le Figaro, numărul cazurilor de infectare a ajuns, în această seară, la 3.661, cu aproape 800 în plus față de ziua precedentă. Numărul deceselor este de 79, iar 154 de oameni sunt în stare gravă, a spus ministriul Sănătății, Olivier Veran.

Sursă foto: connexionfrance.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter