G4Media.ro

Tulcea: S-a semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnice privind realizarea unui drum…

Tulcea: S-a semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnice privind realizarea unui drum de legătură cu Constanța, în cadrul „Dobrogea Expres”

Compania Națională de Autostrăzi a semnat, vineri, contractul de servicii care vizează elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic ce va sta la baza edificării Drumului Expres Constanţa-Tulcea.

Firma desemnată câștigătoare a licitației este Asocierea Search Corporation – Egis Romania, valoarea contractului fiind de 17.845.626,28 de lei, fără TVA. Durata contractului de servicii este de 24 luni.

Documentanția va sta la baza realizării unui sector de drum expres, între Tulcea și Ovidiu (Constanța), ca parte din strategia de implementare la nivel naţional pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” (care leagă localităţile Constanţa – Babadag – Tulcea – Isaccea – Măcin – Brăila).

„Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creştere şi un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier”, a transmis Compania de Autostrăzi.

Proiectul este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) şi este inclus în Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Sursa Foto: Info Sud-Est/ Faleza Tulcea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Semnează că vor face, vor drege, vor construi. Se vede că a început campania electorală.

    • Tulcea eate la fel de prapadit ca Teleorman si Vaslui, aceeasi baroni locali, consiliu local si primari lacomi, nesatui si incompetenti. E JALE.

  2. Sa elaborezi un studiu de fezabilitate in 24 luni(2 ani) in 2020 cand ai aparatura moderna….pai proiectarea si constructia vor dura intre 8-20 ani…cat de idiot sa fii sa pui in contract 24 luni…intre 6-8 luni este un termen rezonabil..

  3. Ahahaaa…era vorba de acum 5-6 ani ca se apuca de treaba, deci stire electorala. Prevad ca implementarea proiectului va ramane fara fonduri, ca intotdeauna judetul ramanand la coada din acest punct de vedere.
    Este judetul cu cea mai mica densitate de populatie si care se depopuleaza accelerat, oare de ce!?

  4. Tulcea a fost și este incontinuare jefuita de foștii baroni PDL, acum vopsiți pnl, în frunte cu același primar de 16,Hogea,tinut sub lesa de DNA, arestat și apoi eliberat ca să stea cuminte sa execute afacerile. Oamenii lui Udrea încă sunt la butoane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.