G4Media.ro

Tudorel Toader, după ce a fost lăsat în off-side de CSM în…

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Tudorel Toader, după ce a fost lăsat în off-side de CSM în privinţa ordonanţei de clasare date de Lazăr lui Iohannis: „Confruntaţi conţinutul dosarului, care ar trebui să fie identic, de la Ministerul Justiţiei, CSM şi Cotroceni! Să vedem cine spune adevărul!”

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader susţine în continuare că are dreptate când a afirmat în anunţul privind cererea de revocare a procurorului general al României Augustin Lazăr că la dosarul de candidatură a acestuia din 2016 ar fi existat o ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis. El a anunțat că marți va face public dosarul din 2016 prin care Lazăr a candidat pentru funcția de procuror general.

„Verificati din trei părţi! Să vedem cine spune adevărul! Confruntaţi conţinutul dosarului, care ar trebui să fie identic, de la Ministerul Justiţiei, CSM şi Cotroceni! Luaţi în considerare şi declaratia d-nei Prună, potrivit căreia, ei la MJ nu au consultat dosarul, au verificat doar cei de la CSM. Apoi trageţi concluziile!”, a declarat ministrul Justiţiei pentru G4media.ro.

Ulterior, Tudorel Toader a revenit cu un mesaj pe Facebook în care a anunțat că marți va face public conținutul dosarului de candidatură din 2016 al lui Augustin Lazăr.

”Mâine voi prezenta procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public și conținutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanțe, preferabil ar fi să cunoaștem și conținutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat și semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM și Cotroceni trebuie să aibă un conținut identic”, a scris Toader pe Facebook.

CSM l-a contrazis azi şi a negat că la dosarul lui Lazăr ar fi fost depusă o astfel de ordonanţă de clasare dată de Lazăr lui Iohannis. Vezi aici documentul.

În seara zilei de 24 octombrie când Tudorel Toader a solicitat revocarea lui Lazăr, fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, cea care l-a propus pe Lazăr în 2016, a scris pe Facebook.

„Sunt ministrul justiţiei care a făcut propunerea de numire a domnului Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Am obligaţia de a răspunde public afirmaţiilor ministrului Toader privind pretinsa nelegalitate a acestei propuneri. Fac următoarele precizări:

1. La momentul formulării propunerii, procurorul Augustin Lazăr îndeplinea toate criteriile formale (vechime de 10 ani, calificativul „foarte bine” la ultima evaluare profesională, absenţa vreunei sancţionari disciplinare în ultimii 3 ani), potrivit legii 303/2004.

2. Aceste criterii formale au fost reverificate de Consiliul Superior al Magistraturii, înainte de acordarea avizului, prin consultarea dosarului profesional al candidatului aflat în gestionarea Consiliului. Avizul CSM cu privire la propunerea de numire a procurorului Augustin Lazăr în funcţia de procuror general României confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor legale şi a celor de procedură. Avizul a fost dat cu unanimitate.

3. Înaintarea propunerii în vederea numirii de către Preşedintele României a cuprins toate elementele cerute de lege.

Câteva elemente suplimentare. Procurorul Augustin Lazăr avea la data propunerii 34 de ani neîntrerupţi în profesie şi numai calificativul ‘foarte bine’ de-a lungul întregii cariere. La momentul propunerii, Augustin Lazăr era procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, la al doilea mandat obţinut prin concurs organizat de CSM. Consiliul verifică criteriile formale de vechime, calificativ şi absenţa sancţiunilor profesionale înainte de numirea în funcţia de conducere. CSM a verificat îndeplinirea condiţiilor, în decembrie 2015, când procurorul Lazăr a obţinut prin concurs al doilea mandat de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea Apel Alba Iulia. Şi, aşa cum am precizat, în aprilie 2016 când am înaintat propunerea de numire în funcţia de procuror general al României”, a scris Raluca Prună pe Facebook.

(Sursa Foto: Inquamphotos/ Autor: George Călin)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

54 comentarii

 1. Un om de cea mai joasa speta…sper ca macar se spala…desi nici milioane de tone de apa si sapun nu l spala de caracterul abject!…deci omul pute de nesimtire si caracter abject…

 2. Intreb si eu, nu dau cu paru’:
  1. conteaza sau nuc onteaza avizul CSM?
  2. Gargamel stie ce-i in dosarul de la Presedinte? Adica a confruntat cele doua dosare?

  • Pt toti # kondensatorii FARA logica:

   Asa cum gravitatia este aceeasi in tot bucurestiul asa si cele trei dosare ar fi trebuit sa aiba acelasi continut (originale sau copii) caci ar fi trebuit sa fie alcatuite cf acelorasi legi/ regulamente / ordine / dispozitii.

   Romania nu este stat federal (asa cum vor unii), deci toate dispozitiile legale se aplica uniform de toate institutiile statului (in teorie).

   Daca madam magiun-halat de baie nu a trimis toate documentele la pres-ul kwj, iar procurorii lui peste prajit de la csm au dat aviz pe un dosar incomplet constituie cu totul alte probleme.

  • „Putem să-l așteptăm sau putem să nu-l așteptăm pe Tudorel Toader să revină din concediu, pentru a ne furniza informații suplimentare.”

   „Cu sau fără ele însă, Klaus Iohannis e vinovat”

   ” Iar tăcerea de până acum a președintelui este o confirmare în acest sens.”

   ” Dacă se gândește excesiv de mult pentru a răspunde unei acuzații atât de grave, înseamnă că ceva este foarte putred în Danemarca.”

   „Timpul său a expirat!”

   „Orice spune din acest moment e neconcludent, pentru că este prea târziu”

   http://www.sroscas.ro/site/2018/10/29/klaus-iohannis-o-tacere-imorala/#more-103441

  • @X-link
   Eşti o curvă PSDistă. Mai suge-i pula lui Dragnea o dată pentru jobul tău de postac şi poate te mai ţine şi anul viitor.

  • @x-ling
   Ei, afla vita ca “gravitatia” nu e aceeasi in tot Bucurestiul ea fiind mai mica la etajul 20 decat la nivelul solului. Cam aceiasi valoare au si celelalte afirmatii ale tale, pitecantropule!

 3. E clar, lui TT îi și place să se joace cu „marii” țuțări care confundă puterea de care au beneficiat prin funcțiile în care au fost plasați, cu adevărata competență în materie de drept și practica judiciară.

  Joaca lui este însă extrem de periculoasă pentru el, fiindcă adversarii săi au dovedit că nu au niciun scrupul în a-i executa pe cei care le dezvăluie practicile mârșave.

  • @profun :
   Ha-ha-ha…! Asta cu „Joaca lui este insa extrem de periculoasa pt el fiindca adversarii sai au dovedit ca nu au niciun scrupul in a-i executa pe cei care le dezvaluie practicile marsave” e tare pt ca duce cu gandul la dusmanii pesedisti ai lui Slugarel din Parlament.

   PS. In rest, ar cam fi cazul ca „executatii” sa fie luati de pe zidurile orasului (unde au fost agatati pt luare aminte) pt ca au inceput sa miroasa si-i pericol de alte alea ! 😉 :))) 😉

  • @profun
   Tu chiar crezi că te ia cineva în serios? Nu ascultă nimeni de curvele PSD-ului. Mai suge-i pula lui Dragnea, asta e tot ce ştii să faci.

  • Susufler0,

   Sincer, n-am eu cea mai bună părere despre tine, dar parcă nici nu te cred atât de fraier încât să nu-ți dai seama că pentru TT personal, este prea puțin important dacă este remaniat de pesediști.

   Fiindcă, spre deosebire de țuțării de care vorbeam (LCK, AL & Co), el nu are (după cum, nu a avut nici până acum!) nevoie de o funcție pentru a-și dovedi calitățile profesionale. Nici măcar câștigurile materiale nu cred să mai fie o miză pentru el.

   Cât despre miasmele din cetate, astea vin dinspre cei care își fac justiția lor și dinspre criptocomuniștii (sau nostalgicii epocii) care idolatrizează procurărimea dirijată de oameni din servicii. Tu, printre care te numeri!?

  • @profun
   Toader nu are calitati profesionale. Toader este calaul justitiei in Romania si cel care intoarce tara ani in urma, cand justitia era a lui Adrian Nastase si dosarele se faceau strict politic, asa cum iti place tie, mizerie comunista ce esti, iubitor de dictatura ce esti.

   Lumea de care apartii tu si cu Toader nu mai exista, vremea in care sistemul PSD controla tot e pe cale sa se termine. Ce o sa mananci cand vei fi concediat din postul de propagandist PSD?

   Nu-ti face pielea doua parale, mizerie comunista ce esti.

  • @profun :
   Asta e acum ! Sentimentul meu in ceea ce te priveste este asemanator cu al tau, altfel nu as sta sa iti comentez comentariile !

   Acum, dupa ce a devenit notar pt un minut, suficient cat sa si-l aranjeze pe junior poate ca intr-adevar pe Toader nu-l mai intereseaza daca o sa fie demis !

   Cat priveste chestia cu nu are nevoie de vreo functie ca sa-si dovedeasca calitatile profesionale, asa o fi, doar ca pt a face figura de judecator constitutional a avut nevoie de Marieta Safta.

   Si apoi, o ultima chestiune : cine-i certifica frumoasele-i calitati profesionale ? :)))

   PS. Esti slabut daca nu stii inca cine sunt ! :)))) Eu de exemplu stiu cine esti ! 😉

  • 2087,

   Am înțeles că ești doar un număr pe care ți l-au dat ăia pe lângă care te guduri tu.

   Mitocănia gălăgioasă nu te face mai credibil când debitezi … nerozii. Nu ma interesează să fac aici analiza epocii Năstase.

   Cert este că niciodată până când nu a zguduit Tudorel acest sistem, mizeriile, care ajungeau totuși la cunoștința celor dispuși să gândească, nu au fost devoalate la această scară și chiar recunoscute în instanțe.

   Semnele de dictatura și poliție politică concrete au fost sutele de achitări după ani de interceptări, presiuni, probe false, marturii mincinoase, refuz de martori, „probe” ascunse pe bază de protocoale secrete care impiedicau apărarea și foarte adesea luni și ani de pușcărie.

   Tu, mai mult ca sigur nu poți. Dar alții, naivi dar de bună credință, pot pune la socoteală și faptul că există atâtea cazuri mari (sute de milioane sau chiar miliarde de euro) pe care „justiția” lui LCK si AL, care te-a înregimentat pe tine sub un număr, nu le-a instrumentat (am suspiciuni rezonabile că au făcut asta în mod intenționat-complice) și banii ăia s-au pierdut.

   Astea sunt fapte reale, dovedite. Astea sunt securisme criptocomuniste. Pe cei care au comis aceste crime îi aperi și pupi în cur tu. Pupă-i! Pupă-i cu patimă, dar tot n-o să-i speli de păcate 😉

  • Susufler0,

   Treaba ta dacă-ți place să te decredibilizezi singur.

   Dar, nu-mi zice că nu știi să-ntrebi google-ul cine-i TT. Sau că știi, dar ție nu-ți spune nimic faptul că este un om care a pornit de la șef de promoție în facultate, a parcurs toate treptele ierarhice de la asistent până la profesor si apoi rector, a scris o grămadă literatură de specialitate, bașca mandatele la CCR, bașca Comisia de la Veneția (de ministru nu-ți mai zic ție, da … mie îmi place).

   Habar n-am detalii despre cine e și ce a făcut Safta la CCR – am citit că a lucrat în minister până de curând. Mă rezum să concluzionez că dacă a avut TT nevoie de ea, înseamnă că este bună în meserie.

   Și atunci, spre bucuria noastră, a tuturor, sperăm să o vedem pe dna. Safta … în locul lui Lazăr, nu!? 😉

  • Esti praf. Tocmai ca pt TT conteaza sa ramana ministru. De aia si joaca asa. A inventat 20 de kktuei a incalcat orice procedura doar sa arate ca te poti baza pe el. E suficient sa il vezi ce aere isi da si realizezi cat isi doreste sa ramana ministru. A devoalat mizeriile? Asta? Loooooool. Asta a creat de 100 de ori mai multa mizeri. Esti un postac pesedist si din ala prost

  • @ micu I

   Ai avut dreptate doar o singura data

   1. alegerea nick-ului tau : Esti MIC

   N-ai dreptate in alte doua situatii:

   2. Daca vrei sa ma lingi (ca urmare a faptului ca ai scris „x-ling” ai gresit adresa, sunt herero.

   3. Tu lucrezi la etajul 20 ? Esti macaragiu ?! Gravitatia la care m-am referit era cea de la nivelul solului.

  • @profun
   In timp ce-i sugi pula lui Dragnea si lui Tudorel, intreaba-i daca pot sa-ti dea inapoi rangul de turnator pe care-l aveai inainte de ’89, comunist nenorocit, iubitor de dictatura ce esti.

   Maimutele ca tine au nenorocit Romania.

  • Se pare ca cel care se decredibilizeaza esti tu, in niciun caz eu, cata vreme ca sa mi-l ridici pe Toader pe piedestal te bazezi doar pe google,( Il intrebi atat de selectiv si, mai mult, il consideri un motor care lucreaza nu doar cantitativ ci e capabil si de certificari calitative) ! Pt ca altfel, cine esti tu ca sa poti valoriza opera stiintifica a lui Toader ? De citit nu i-ai citit-o ; ii accepti micile smecherii facute cu ajutorul functiei pe care o ocupa pt a-si aranja feciorii (parca mai era un ministru al lui Dancila care proceda oarecum similar )si, in general, il prezinti ca pe o persoana providentiala, aparuta exact cand trebuia pt a salva justitia romana. Asta din urma iar e tare !

   PS. Stii, profanule, ai iesit intr-atat de mult „la bataie”, cum se spune, fata de celelalte dati , incat ti s-a dus „lustrul” ala pe care ti-l dadusei singur si care ar mai fi putut pacali pe unul sau pe altul si , cum bine spunea cineva de pe aici, (posibil „activist anti- PSD) de dupa lustru a aparut clar profilul activistului pesedist „pe felie” !

   PPS. Asta e ! Ne-om mai intersecta poate pe site, pe anumite subiecte dar de acum stiu cu cine am de-a face ! O seara buna !

  • @profun:
   Se pare ca cel care se decredibilizeaza esti tu, in niciun caz eu, cata vreme ca sa mi-l ridici pe Toader pe piedestal te bazezi doar pe google,( Il intrebi atat de selectiv si, mai mult, il consideri un motor care lucreaza nu doar cantitativ ci e capabil si de certificari calitative) ! Pt ca altfel, cine esti tu ca sa poti valoriza opera stiintifica a lui Toader ? De citit nu i-ai citit-o ; ii accepti micile smecherii facute cu ajutorul functiei pe care o ocupa pt a-si aranja feciorii (parca mai era un ministru al lui Dancila care proceda oarecum similar )si, in general, il prezinti ca pe o persoana providentiala, aparuta exact cand trebuia pt a salva justitia romana. Asta din urma iar e tare !

   PS. Stii, profanule, ai iesit intr-atat de mult „la bataie”, cum se spune, fata de celelalte dati , incat ti s-a dus „lustrul” ala pe care ti-l dadusei singur si care ar mai fi putut pacali pe unul sau pe altul si , cum bine spunea cineva de pe aici, (posibil „activist anti- PSD) de dupa lustru a aparut clar profilul activistului pesedist „pe felie” !

   PPS. Asta e ! Ne-om mai intersecta poate pe site, pe anumite subiecte dar de acum stiu cu cine am de-a face ! O seara buna !

 4. Parca vad ca in chestiunea aceasta a dosarului de candidatura al lui Toader, in doua-trei zile Slugarel ajunge sa ne ingroape in sofime !

 5. Acest ministru ar trebui evaluat daca se afla in deplinatatea facultatilor mintale.

 6. Hai lasa-ne cu minciunile tale pupator de kururi !
  Vrei sa spui ca una e teecut in dosarul de la presedinte, alta e in dosarul de la CSM si alta la ministerul justitiei ? Bubosule…ai fost „intoxicat” …si ai pus botul…
  Acum nu mai urmeaza decat sa-ti dai demisia …nu de onoare ca nu ai…pur si simplu demisia !

 7. Cei trei negi vor sa emigreze pe kurul tau ca le e cam rusine …ca a incetut sa-ti creaca nasul ca la Ponta…pardon Pinochio !

 8. Spuneai ca vrei sa publici documentul respectiv Jegorel.. As putea pune pariu ca ala de la Ministerul justitiei e altfel fiindca l-ai aranjat tu…dar cred ca nu ai tupeul sa prezinti un document fals. Cand insusi Instanta la care faci referinta neaga existenta lui, CSM a dat deja raspunsul ca nu exista, este randul tau sa faci dovada

  • Tudorel ori va veni cu un document fals, ori se va preface că a uitat ce a spus.

   Oricum cele 20 de puncte ale lui sunt aberaţii securiste, demontate bucată cu bucată de instanţă, CSM etc.

 9. O mizerie de om, un tradator de tara, un lingusitor pe la porti inalte, vanzator de sentinte care va ramane cel mai probabil ca cel mai josnic ministru al justitiei, o pata de rusine pe obrazul tarii. Treaba e ca sunt multi ca el care abia asteapta sa pupe mana stapanului pt o functie. Un neam de farisei si fripturisti. Rusinea fata de generatiile urmatoare este imposibil de spalat iar timpul o va dovedi atunci vom fi scuipati in fata de proprii copii.

 10. Urletele de disperare, acompaniate de clăbucii de la gura susținătorilor lui Lăzărică, cel integritatea mică, mă fac să cred că TT este foarte aproape de calea corectă.

  Tăcerea lui KWI, [îmi] spune și ea foarte multe. Nu-mi fac iluzii că marile victorii sunt aproape, nici măcar sigure, fiindcă este o luptă cu un sistem bine înșurubat.

  Dar mă bucur (alături de G4) de fiecare pas făcut înainte 😉

  • @profan,
   Ca să nu rămâi la stadiul de „mă fac să cred”, nu mai bine dai în vreo 41 de bobi sau și mai bine, te duci pt. că taie din nou Dragnea o găină și poți să-i „consulți” ficatul…!

  • Mai Profun
   Tu esti nebun?
   PSD-ul iti este casa
   ALDE sta cu tin la masa.
   Angajat esti bugetar
   Cu salar de milionar
   De aia ii pupi in kur mereu,
   Si esti mare derbedeu.
   Lasa-ne profun in pace
   Daca nu vrei bobarnace.

  • Realizezi ca pentru 99,9 % din cititorii acestui site, aberațiile tale te fac sa pari nebun, cretin, sau o combinatie a celor două ?
   Îți dai seama ca aproape 100.000 de cititori te înjură zilnic, că produci repulsie unui numar enorm de oameni ?
   Cât de defect trebuie sa fie creierul tău sa nu vezi că Tudorel Toader are un caracter infect, este o slugă care distruge justiția, este incompetent, mincinos, adesea agramat… ?

  • Sărsăilă,

   Numa’ coada matale și mirosul de pucioasă mai lipseau din peisaj 😉

   Acu’ sunt și mai sigur că TT v-a agitat până-n adânc, chiar mai mult decât credeam eu, cazanul cu smoală din care vă vine … inspirația (ca să nu zic …duhoarea – e-un compliment pentru matale, nu!? 😉 ).

  • @profan,
   Dar spune-mi, la urma urmei o sa poti trai cu aceasta dilema sau o fi cazul sa ma apuc sa pregatesc cele trebuincioase…?

  • unde calea corecta=calea hotilor psd. q.e.d.
   mersi, mai sapa, poate dai de ceva.

  • Gogu de la sculărie,
   Fiindcă-l agasa mătreața,
   S-a căcat în pălărie
   Și-a ieșit să-l vadă … Piața

   Toți i-au arătat respectul,
   Ferindu-se ca de … deochi.
   El zâmbind timid, ca … tontul
   #rezista cu „zeama”-n … ochi.

  • @profun
   Toata viata ta mizerabila au fost altii mai destepti si mai buni ca tine, i-ai invidiat, i-ai dispretuit, i-ai turnat la Securitate.

   Dar uite ce tare esti acum, cand esti postac PSD, te bucuri exact ca un bolsevic de moartea tarii.

   Tot prost ai ramas, tot maimuta, tot inapoiat, dar partidul iti da de lucru, cand nimeni altcineva nu te-ar angaja fiindca esti o mizerie umana. Fara partid nu valorezi nimic.

  • A aparut un alt postac PZD-ist pe nume profun.
   Profun sa ti-o bage Dracnea profund in fund.
   Si sa mai iei si de la noi niste placute suedeze.
   Mars la Latrina 3

 11. doamne, apara-ne de cv-ul lui slugarel, sa nu se apuce din nou sa il citeasca, ca de dusmani ne aparam singuri

 12. ”Ar trebui ca toate dosarele sa aiba acelasi continut”. Saracul, nici el nu stie precis, este las, nu se pronunta ca ”toate dosarele trebuie conform legii Tamp TT sa aiba acelasi continut”. Admite ca ar putea fi diferente.

 13. @ ioan

  Pe masura ce un dosar trece de la o institutie la alta i se mai adauga cel putin un document.

  Ideea este ca dosarul de la destinatarul final trebuie sa contina toate documentele care au fost adaugate pe parcurs.

  Destinatarii intermediari au in arhiva lor doar dosarul cu documentele (originale + copii) care a plecat de la ei catre destinatarul urmator.

  Absenta unui document dintr-un dosar de la un nivel inferior, dar care se regaseste la un nivel superior este o anomalie (minciuna sau furt / scoatere a documentului respectiv din dosar).

  • da stiu, recent PSD a modificat o ordonanta pe drumul de la minister la promulgare, ca traduce legile pentru CE cu alt inteles fata de legea promulgata, etc. Da cunoastem faptuitorii. Si Tamp. T ar putea pune un document din pozitia de slugarel.

 14. @ ioan

  Pe masura ce un dosar trece de la o institutie la alta i se mai adauga cel putin un document / o rezolutie / o adresa de inaintare

  Ideea este ca dosarul de la destinatarul final trebuie sa contina toate documentele care au fost adaugate pe parcurs.

  Destinatarii intermediari au in arhiva lor doar dosarul cu documentele (originale + copii) care a plecat de la ei catre destinatarul urmator.

  Absenta unui document dintr-un dosar de la un nivel inferior, dar care se regaseste la un nivel superior este o anomalie (minciuna sau furt / scoatere a documentului respectiv din dosar).

  • @ IOAN

   COMPLETARE

   „Absenta unui document dintr-un dosar de la un nivel inferior, (DOCUMENT CARE TREBUIA SA FIE EMIS / ADAUGAT LA ACEL NIVEL), dar care se regaseste la un nivel superior este o anomalie (minciuna sau furt / scoatere a documentului respectiv din dosar).

  • @X
   Tu chiar crezi ca te ia cineva in serios? Numai voi, slugile cretine ale PSD, pot crede si transmite mai departe mesajele de propaganda ale lui Tudorel.

   Niciun om intreg la cap n-ar putea face munca ta de postac. Trebuie sa fii prost ca noaptea si parte din cultul dictaturii.

  • Pentru ca tu esti postacul X- Linsul, ai treaba cu Lazar, celalalt postac Prostofan, are treaba cu KWI. De prosti ce sunteti postati dublu sa fiti siguri ca faceti pereche Olgutei.

 15. Cred că oricine poate citi cu ochișorii lui ca Pruna n-a infirmat prezenta deciziei de clasare în dosar. Lazar e oricum istorie însă Johannis va trebui să vina rapid cu o explicație macar de ochii soacrei, altminteri pesedistii o sa mulgă povestea asta până la alegerile prezidențiale.

 16. Ba e VICEVERSA, dragii mosului! In off side sunt deja chiar cei de la ceseme! Pai cine A FASIFICAT CONCLUZIILE din Raportul Inspectiei Judiciare referitoare la coveshi, eliminand din concluzii TOATE incalcarile legii de catre aceasta si….albind-o? Ai??? Acest lucru e chiar una din acuzatiile, incluse in Cererea de evocarea lu taica Lazar- facut responsabil ca a acoperit aceasta manarie! Pai atunci, cum sa fie enoriasii lu Nefertiti de acord cu rapoprtul ministrului? De aceea magistratii procurori sunt disperati! Dar numai pt PENTRU SOARTA LOR , nu a lu lazarica! Dosarul clasarii ( citeste albirii) hotului de case de la Cotroceni – cu acte DISPARUTE din el-este unul de tip MAFIOT + sub incidenta codului penal Acum toti fac galagie ca tig anii la furat , dar SIGUR , mai devreme sau mai tarziu acestia vor da socoteala pt acest act INCALIFICABIL! PS Ca sa nu o lungim DE POMANA, , dincolo de epitete si jigniri la adresa lu Tudorica,, DE CE NU SCOT NICI O VORBA despre aceasta acuzatie din Cererea de revocare a majordomului lu covesi, postacii iubitori de … justitie independenta fara raspundere?

  • Hara laba , ne referim la aceasta cretinatate flagranta (una din cele 20, si ceva) a repetentului Tudorica caci nu urmarim cretinii in tot ce debiteaza si nici scenariile latrinelor ! LCK este persoana cea mai reclamata la Inspectia Judiciara , nicicand gasita vinovata ! (Si acum se deruleaza cateva, am pierdut sirul….) Daca ar fi fost adevarat ce spui cei care sunt setati pe ea din CSM, sluga analfabeta, netejala , ar fi sarit ca ars in secunda doi din lesa !! Eeee, numai ca ei nu o pot face cu fictiuni ca latrinele , ca matale ci doar cu probe !! Daca vrei o reclamatie corecta la care LCK ar fi putut fi invinovatita in legatura cu DNA, uite aici : faptul ca DNA nu a stabilit responsabilitati guvernamentale si departamentale in cazul Colectiv, Apuseni, lacul Siutghiol si altele asemenea ………

 17. @ Profun
  Tu mi-ai scris acum în versuri,
  Dar mai ai,mult măi băiete
  Ca sa scrii cu rime bune
  Si sa scrii cu rațiune.

  Vezi ca versul scris de tine
  E-un k.cat fară de rime,
  Tu cu stimă și mândrie
  Lingi un k.r cu murdărie.

  Pălăria ce-am k..at
  Tu pe cap ți-ai așezat,
  Mergi fălos cu ea pe frunte
  Si ești doar un Kunta Kinte.

  Sclav ai fost și sclav vei fii
  În partidul cu mumii.
  Pesedeul te-a format
  Morții mătii de ratat.

  • mă-ta-i cu cratimă
   Nici măcar nu ai aflat,
   Nu știi nici ce-i aia rimă,
   Dar te-ai pus pe înjurat.

   De-ăsta mi-ești, arză-te-ar focu’
   Agramat cu patru clase,
   Te înfoi ca dobitocu’
   Dar ești prost până în … oase
   .

 18. Fadoino, arata clasarea facuta de Augustin Lazar in vre-un dosar al Presedintelui si nu ne mai plimba ! Urinezi pe cetateni, pe Justitie , contribui din plin la molestarea ideii de dreptate alaturi de famiglia (mafioti, corupti, puscariabili si aspiranti la toate aceste titluri) care ne terorizeaza de aproape doi ani , care ne alunga din tara si ne stinge lumina sperantei si pentru viitor!!
  Un incompetent care nici nu poate pronunta cuvantul management si care nu a instrumentat/judecat vreun dosar dupa 1989 , va da si azi un DICTAT si nu raspunsuri, opiniei publice, ca un veritabil idiot ! Mi-as dori ca presa care se respecta si ne respecta sa lipseasca ! Eu nu voi urmari nici macar relatari in legatura cu pretinsul profesor . (Poate al Academiei Borfasilor…..)

 19. @ Profun
  Agramat ești tu Profun
  De-aia bâzâi, Bărzăun.
  Ălea patru clase-a mele,
  Văd că te cam indispun
  Și vorbești ca un cretin.

  Pupi in k.ur mereu,mereu,
  La aștia din pesdeu,
  Sluga harnică tu ești
  MU1A asta o primești.

  Eu te știu ești bugetar
  Și cu bani la buzunar.
  Doar pomeni ai tot primit
  Și ești tare mulțumit

  Și-ași dori ca la final
  Ca să fiu original,
  Să îți fac o urâtură
  Ia-mă domnule de p..ă!

 20. Ehh … si uite asa o decizie foarte serioasa si grava se impinge intentionat intr-o discutie infirbantata pe un „detaliu” aproape nesemnificativ.
  Mai conteaza ce activitate si ce performante a avut acest om in functia respectiva? Devine secundar, nerelevant …
  Devine foarte importanta o hartie care poate a fost sau NU la dosar si care culmea nici NU era necesara la acel dosar … cat de ridicol!!!
  „Ievaluarea” profesionista a lui Toader nu a reusit sa vada decat aspecte negative mai mult sau mai putin reale, mai mult sau foarte mult exagerate. Chiar nimic bun nu a reusit acest om? Macar un rand despre realizari? Nu…?!?
  Cam ciudat totusi ca nimeni dintre specialisti, magistrati nu este de acord cu parerile lui Toader … din nou!!! Ahh … am uitat de „specialistii” PSD-ului care probabil considera din nou acest raport o capodopera.

 21. N-am inteles absolut nimic din acest articol.
  Probabil ca cei ce au urmarit indeaproape toata aceasta poveste inteleg mai mult. As fi preferat ca autorul articolului sa mai adauge citeva explicatii. Deci, bazat pe documente, cine are dreptate, Toader care zice ca dosarul lui Lazar era incomplet sau Iohannis si CSM care zic ca dosarul indeplinea toate conditiile prevazute de lege la acea vreme?