G4Media.ro

Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași. Ciuhodaru, actual europarlamentar, tocmai a…

Foto: George Simion și Tudor Ciuhodaru / Sursa: AUR

Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași. Ciuhodaru, actual europarlamentar, tocmai a plecat din PSD

George Simion, liderul AUR, a anunţat luni că medicul Tudor Ciuhodaru este candidatul Alianţei pentru Unirea României în municipiul Iaşi, transmite News.ro. Europarlamentarul PSD din Iași Tudor Ciuhodaru, cunoscut pentru poziționările controversate pe teme sanitare, a fost prezent miercurea trecută alături de George Simion la un eveniment AUR. El a plecat din PSD, partidul care l-a propulsat în postul de europarlamentar.

Tot miercurea trecută, partidul extremist AUR, care se prezintă drept partid anti-sistem, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat că a racolat peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni din PNL și PSD.

”Cei 150 de aleși locali din partidele lor prezenți aici care se opun comasării și ideii unui așa zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel, și care nu vor să mai candideze pe listele PSD-PNL sunt doar începutul. Vor urma mult mai mulți, vom strica majoritățile acutale din consiliile locale și județene, blaturile baronilor locali”, a declarat George Simion, citat într-un comunicat al partidului.

AUR susține că se luptă cu PSD și PNL și a criticat în repetate rânduri traseismul politic.

George Simion a anunţat într-o conferinţă de presă că au făcut mai multe sondaje şi au analizat toate figurile politice din judeţ şi pe toţi în jurul cărora pot face o alianţă pentru a se bate cu Mihai Chirica. ”Singurul om care indiferent de coloratura politică, de preferinţele pentru un partid sau altul a ieşenilor, ne-a dat pe primul sau al doilea loc, în funcţie de anumite considerente, medicul Tudor Ciuhodaru, trebuie să fie viitorul primar al Iaşului”, a spus Simion.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea caniddaturii lui Ciuhodaru.

”Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Tudor Ciuhodaru. Îi cer public lui Marius Bodea să renunţe la ideea de a împărţi voturile ieşenilor” a spus George Simion.

”Eu cred că e un moment foarte bun să apară o schimbare. De la 1859 încoace toţi am acumulat frustrări. Vedem că Iaşiul este lăsat tot timpul deoparte. Suntem totuşi capitala istorică a României, un oraş care merită mult mai mult, iar de fiecare dată fondurile şi resursele se duc spre Ardeal sau spre alte zone, iar Iaşiul e lăsat în spate. haideţi să facem împreună bine Iaşiul”, a declarat europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Militează pentru creemă, pentru ruși, împotriva românilor! Și românii îi votează ca sa se răzbune pe PSD! 😀

  2. De la 1859 suntem frustrati…zise traseistu Ciuhodaru…mare om…mare caracter…iar cand te asociezi cu Simion Gura de Aur… marele latrau…spune multe…

  3. Pe când în PNL, sau în Forța Dreptului Orbán, domnule Ciuhodaru?!

  4. dialectica dezamagirii hauriste & traseistii de cariera 🤣