G4Media.ro

Trump anunță deschiderea frontierelor pentru europeni și brazilieni la 26 ianuarie, însă…

Trump anunță deschiderea frontierelor pentru europeni și brazilieni la 26 ianuarie, însă echipa Biden îl contrazice: Viitoarea administraţie nu intenţionează să ridice aceste restricţii

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a anunţat luni apropiata redeschidere a frontierelor americane pentru cetăţenii europeni din spaţiul Schengen, britanici, irlandezi, precum şi pentru brazilieni cu începere de la 26 ianuarie, înainte de a fi contrazis imediat de purtătoarea de cuvânt a viitorului preşedinte Joe Biden, comentează AFP.

„Nu este momentul să ridicăm restricţiile privind deplasările internaţionale”, a declarat pe contul său de Twitter Jen Psaki, care urmează să intre oficial în funcţie miercuri ca purtătoare de cuvânt a noului preşedinte Joe Biden.

Mesajele au fost scrise la câteva minute doar după anunţul deciziei lui Donald Trump, justificată prin introducerea, de la aceeaşi dată, a obligaţiei de a prezenta un test negativ pentru diagnosticarea COVID-19 la intrarea pe teritoriul american.

Pentru a încetini răspândirea pandemiei, Donald Trump a închis frontierele SUA pentru 26 ţări din spaţiul Schengen la 11 martie, apoi pentru Regatul Unit şi Irlanda la 14 martie, iar pentru Brazilia la 24 mai.

„La recomandarea echipei noastre medicale, viitoarea administraţie nu intenţionează să ridice aceste restricţii la 26 ianuarie”, a scris Jen Psaki pe Twitter. „De altfel”, a adăugat ea, „avem în vedere înăsprirea măsurilor de sănătate publică aplicate călătoriilor internaţionale pentru a lupta mai mult împotriva răspândirii COVID-19”.

Acesta este un nou episod dintr-o tranziţie fără precedent în istoria recentă a Statelor Unite, preşedintele în exerciţiu Donald Trump intenţionând să îşi limiteze la minim contactul cu echipa lui Joe Biden.

De altfel, miercuri, Donald Trump prevede să părăsească Washingtonul înainte de ceremonia de învestire a succesorului său.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nici europenii să nu-i lase pe muricani, în schimb.

  2. Scârba romaneasca nu are acces nici în Schengen darămite in SUA.

  3. Normal, europenii sau brazilienii nu sânt un bazin electoral stabil pentru demși, le trebuie rețeta verificată, europeană, cu arabi, somalezi, ceva mexicani tatuați cu cruci de cimitir pe ei, știți voi, dintr-ăia pentru care adună bani Kamala ca să-i scoată din pârnăi. Mai nou vor „deprogramarea bărbaților albi straight” care sânt „rasiști și violenți prin natura lor”.Ce înțeleg pedeii eliți americani, mie mi-e clar, nu și idioților care o țin zanga cukăcatul înghițit pe nerăsuflate , servit cald de presa captivă. Vă vine rândul, băieței, nimeni nu e nevinovat în fața Partidului Unic și teleecranelor Sale. Odată realizat obiectivul „luptei”lor de”clasă” ajunge să bage groaza și în ei. Au ridicat un regim de psihopați și vor fi consecințe. Pentru TOATĂ lumea.

  4. Normal, europenii sau brazilienii nu sânt un bazin electoral stabil pentru demși, le trebuie rețeta verificată, europeană, cu arabi, somalezi, ceva mexicani tatuați cu cruci de cimitir pe ei, știți voi, dintr-ăia pentru care adună bani Kamala ca să-i scoată din pârnăi. Mai nou vor „deprogramarea bărbaților albi straight” care sânt „rasiști și violenți prin natura lor”.Ce înțeleg pedeii eliți americani, mie mi-e clar, nu și idioților care o țin zanga cu rahatul înghițit pe nerăsuflate , servit cald de presa captivă. Vă vine rândul, băieței, nimeni nu e nevinovat în fața Partidului Unic și teleecranelor Sale. Odată realizat obiectivul „luptei”lor de”clasă” ajunge să bage groaza și în ei. Au ridicat un regim de psihopați și vor fi consecințe. Pentru TOATĂ lumea…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.