G4Media.ro

Trei universități din România au fost declarate câștigătoare de Comisia Europeană în…

Trei universități din România au fost declarate câștigătoare de Comisia Europeană în competiția pentru crearea Universităților Europene: SNSPA, Universitatea din București și Universitatea de Construcții

Trei universități din România au fost declarate câștigătoare de către Comisia Europeană, în competiția pentru crearea viitoarelor Universități Europene. SNSPA deschide lista universităților românești care vor primi finanțare europeană pentru a crea consorțiul “CIVICA – The European University in social sciences” alături de 6 universități internaționale. Urmează Universitatea Tehnică de Construcții București, declarată câștigătoare alături de consorțiul “CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability” și Universitatea din București – cu consorțiul “CIVIS – a European civic university alliance”.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu au decât să creeze și super universitatea europeană. Atât timp cât un individ precum Voica Cristian e mare conferențiar la facultatea ce se laudă cu cea mai penibilă catedră de analiză matematică din Europa… eforturile sunt de prisos.