G4Media.ro

Trei din pacienţii transferaţi de la Neamţ la spitalul din Leţcani sunt…

Trei din pacienţii transferaţi de la Neamţ la spitalul din Leţcani sunt în stare foarte gravă

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat duminică dimineaţa că trei din cele şase persoane transferate de la Spitalul Judeţean Neamţ la Spitalul Mobil de la Leţcani sunt în stare foarte gravă, transmite Agerpres.

„Cei şase pacienţi aduşi în cursul nopţii la spitalul de la Leţcani sunt în terapie intensivă, sunt pacienţi gravi. Trei dintre ei, înţeleg din spusele medicului care acum este şi face vizita, sunt mai gravi. Din fericire, aceşti pacienţi nu au leziuni în urma unor arsuri. Avem tot ce ne trebuie pentru a asigura medical tratamentul infecţiei cu SARS-Cov-2. Vom căuta să găsim evoluţia cea mai bună”, a declarat jurnaliştilor Carmen Dorobăţ.

Potrivit sursei citate, se caută soluţii privind detaşarea de personal la Spitalul Mobil de la Leţcani.

„Ne vom mobiliza în ceea ce priveşte posibilitatea detaşării de personal, pentru că în noaptea ce a trecut şi azi am asigurat asistenţa medicală cu personal de la Spitalul de Boli Infecţioase chemat de acasă. După cum aţi vazut, dimineaţă m-am întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean pentru a urgenta tot ceea ce se poate prin linia administrativă şi prin autorităţile locale pentru a asigura o funcţionare bună în secţia exterioară de la Leţcani”, a mai spus Dorobăţ.

Sursa foto: Inquam Photos / tvmneamt.ro / Flavius Corfu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu e nevoie de tratament în Belgia câtă vreme pentru ei Iohannis se roagă în Biserica. La Colectiv tuna și fulgera, acum e foarte afectat, mai ales pentru alegerile ce urmează.

  2. ei de ce nu merg in belgia?

  3. Nu e nevoie de tratament in Belgia pentru ca nu sunt arsi, ci doar putin gripati. Nu uitati dragi pesedisti, covrigul nu exista!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.