G4Media.ro

Trei cetăţeni români, arestaţi pentru trafic de migranţi din Bangladesh

Trei cetăţeni români, arestaţi pentru trafic de migranţi din Bangladesh

Tribunalul Timiş a admis cererea procurorilor ca trei cetăţeni români, dintr-un grup de patru persoane implicate în activitatea de transport a unor migranţi din Bangladesh, să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de migranţi, iar un al patrulea a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile, transmite Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au identificat patru cetăţeni români, domiciliaţi în judeţul Arad, cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, implicaţi în activitatea de transport a unui grup de 11 persoane din zona de frontieră, depistate în municipiul Timişoara.

Sâmbătă, 4 decembrie, poliţiştii de frontieră au depistat 11 cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, fără documente de identitate asupra lor, în municipiul Timişoara, care au fost transportate din zona de frontieră cu autoturisme, la acea dată fiind reţinut şi un cetăţean român, domiciliat în judeţul Arad. În urma extinderii cercetărilor, au fost depistaţi şi identificaţi şi ceilalţi trei români implicaţi în activitatea infracţională, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, miercuri, AGERPRES. (sursa foto: Alba24)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter