G4Media.ro

Trecere de pietoni apărută pe un câmp din județul Iași. Localnici: Ăla…

Sursa Foto: bzi

Trecere de pietoni apărută pe un câmp din județul Iași. Localnici: Ăla e traseul gândacului de bălegar. Ar trebui și un semafor / Primar: Executantul lucrării a motivat că la 20 de metri este stație de transport public pentru cei care vin din satele vecine

O Trecerea de pietoni amenajată în plin câmp în județul Iași, prevăzută și cu indicatoare reflectorizante pentru a fi văzută,  a stârnit ironia localnicilor. Ei cred că este o risipă de bani publici, relatează știrileprotv.ro

„Se impunea o trecere de pietoni acolo. Ăla e traseul gândacului de bălegar și nu știu mulți. Ar trebui și un semafor”, a scris pe rețelele sociale un localni, potrivit bzi.ro.

„Este făcută pentru cerbi și căprioare. Ele frecventează zilnic zona aia. Ce răi sunteți!”, a spus altcineva.

În același timp, primarul comunei Movileni, Constantin Hodoroabă, spune că trecerea din câmp nu este amenajată de ei și că a fost cuprinsă în proiectul de reabilitare a drumului.

„Nu noi am amenajat această trecere, ci cei de la firma de construcții care reabilitează DJ282a. Am întrebat și noi de ce această trecere de pietoni este făcută în câmp, iar executantul lucrării a motivat că la 20 de metri este stație de transport public pentru cei care vin din satele vecine, Iepureni și Ursoaia”, a declarat primarul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...