G4Media.ro

Transilvania Blues Festival, la Brașov / Pe parcursul celor două zile ale…

Sursa foto: Pixabay

Transilvania Blues Festival, la Brașov / Pe parcursul celor două zile ale festivalului este deschis și un târg de discuri vinil

Transilvania Blues Festival ajunge în acest an la cea de-a patra ediție și vine din nou cu premiere și exclusivități în România și Brașov, anunță Agenția de presă Rador.

În cele două seri ale festivalului, în acest week-end, pe lângă artiștii internaționali vor urca pe scenă și trupe românești de gen, artiști locali și autohtoni deja consacrați, cât și muzicieni debutanți.

“Începem cu o formație emblemă a blues-ului brașovean, Fernet Blues Company și apoi vor urca pe scenă Boney Fields, o trupă de 7 muzicieni din America. Boney Fields este trompetist, vine din Chicago, iar restul trupei e formată din francezi, un keyboardist din Madagascar. Va fi fantastic! Mâine seară urcă Watzzy din Brașov, cu trupa lui. Watzzy este un tânăr muzician de blues, o să devină unul din marile nume de la noi. Apoi, în premieră în România avem proiectul Blues Caravan. Anul acesta sunt 2 prezențe feminine – Ghaila Volt și Katie Henry – și Will Jacobs”, a precizat Alin Ludu Dumbravă, organizatorul festivalului.

Pe parcursul celor două zile ale festivalului este deschis și un târg de discuri vinil și este programată o lansare de carte.

Festivalul va avea loc la Rockstadt, iar bilete se mai găsesc numai la intrare și la prețul de 100 de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Este greu de menționat exact perioada in care are loc festivalul? Cum promovați acest festival? Dată, ora… Jurnalism de calitate!