G4Media.ro

Tragerea la sorți pentru optimile Champions League s-a reluat după ce s-au…

Foto: UEFA

Tragerea la sorți pentru optimile Champions League s-a reluat după ce s-au invocat probleme tehnice de software / Programul jocurilor

UPDATE, ora 17

Rezultatele tragerii la sorți finale, de la ora 16:

  • Salzburg – Bayern
  • Sporting – Manchester City
  • Benfica – Ajax
  • Chelsea – Lille
  • Atletico Madrid – Manchester United
  • Villarreal – Juventus
  • Inter – Liverpool
  • PSG – Real Madrid

Articolul inițial:

UEFA a anunţat că tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor este nulă şi va fi efectuată din nou, din cauza unor probleme tehnice, anunță News.ro.

În timpul tragerii la sorţi de la Nyon, fostul fotbalist Andrei Arşavin a scos din urnă bila cu numele echipei Manchester United la stabilirea adversarei formaţiei Villarreal, pentru crearea celui de-al doilea meci. Cele două cluburi, prezente în aceeaşi grupă în faza grupelor, nu se puteau întâlni în optimi. Tragerea s-a repetat şi, în locul lui United, Villarreal a primit-o pe Manchester City.

Dar pe parcursul procesului, această primă eroare a dus la o a doua, mult mai gravă. După ce echipa Atletico Madrid a fost extrasă din prima urnă, sistemul informatic a exclus-o pe Manchester United dintre posibilii adversari ai formaţiei spaniole. Probabil din cauză că bila cu numele echipei engleze fusese extrasă chiar înainte, la Villarreal.

Astfel, Atletico a fost privată de un potenţial adversar, spaniolilor revenindu-le ulterior Bayern Munchen. Apoi, United a devenit adversara celor de la PSG.

„În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care informează oficialii cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a apărut o eroare materială la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime, de la ora 16.00, astăzi, luni, 13 decembrie 2021. Tragerea la sorţi va fi transmisă în direct pe uefa.com. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru”, a precizat forul european.

Sursa foto: Uefa

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. PSG-Real Madrid hmmm, asta e duel de finală