G4Media.ro

Traficul rutier va fi restricționat în zona Arcul de Triumf din Capitală…

Traficul rutier va fi restricționat în zona Arcul de Triumf din Capitală și opt linii de autobuz vor fi deviate, duminică, pentru evenimentul caritabil de alergare „Hope Run”

Traficul rutier va fi restricţionat temporar, duminică, în zona Arcul de Triumf din Capitală, cu ocazia desfăşurării evenimentului caritabil de alergare „Hope Run”, organizat de Corpul Naţional al Poliţiştilor, relatează Agerpres.

Brigada Rutieră a Capitalei va dispune restricţionarea temporară a traficului rutier pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan (ambele sensuri) între Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf, între orele 07,00 – 12,00, pe Şoseaua Kiseleff, sensul de deplasare dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Presei, între orele 09,00 – 11,00 şi pe Şoseaua Kiseleff dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Victoriei, între orele 09,00 – 11,00.

Se recomandă folosirea următoarelor rute ocolitoare:

* Bulevardul Mărăşti – Piaţa Montreal – Piaţa Presei Libere – Şoseaua Bucureşti-Ploieşti

* Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Bulevardul Beijing – Bulevardul Nicolae Caramfil – Bulevardul Aerogării – Şoseaua Bucureşti-Ploieşti.

Brigada Rutieră recomandă şoferilor să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou; să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

De asemenea, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea temporară a opt linii de autobuz pentru a permite desfăşurarea evenimentului sportiv caritabil „Hope Run 2022”, programat duminică, 22 mai, în intervalul orar 7.00 – 14.00.

La dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, traficul rutier va fi restricţionat pe arterele Bd. Mareşal Constantin Prezan, Bd. Regele Mihai I şi Şos. Kiseleff iar autobuzele care vor circula pe trasee modificate sunt 131, 205, 282, 330, 331, 335, 361 şi 783.

Linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Romană” şi intersecţia Calea Dorobanţi/ Bd. Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Pasaj Băneasa, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual până la capătul de linie „Complex Comercial Băneasa”.

Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între „Gara de Nord” şi intersecţia Str. Alexandru Constantinescu/ Bd. Mărăşti, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual.

Linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între „Cartier Fundeni” şi intersecţia Str. Radu Beller/ Calea Dorobanţi, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Calea Dorobanţi, Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Banu Manta, apoi traseul de bază.

Linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între „Faur” şi intersecţia Bd. Iancu de Hunedoara/ Calea Dorobanţi, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, „Piaţa Presei”.

Linia 331 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Romană” şi intersecţia Calea Dorobanţi/ Bd. Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Presei, Bd. Poligrafiei, apoi traseul de bază.

Linia 335 va funcţiona pe traseul de bază între „Faur” şi intersecţia Calea Dorobanţi/ Bd. Aviatorilor/ Bd. Mareşal Constantin Prezan (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, până la capătul de linie „Complex Comercial Băneasa”.

Linia 361 va funcţiona pe traseul de bază între „Complex Comercial Băneasa” şi intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti/ Bd. Aerogării, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Aerogării, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Beijing, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, până la „Piaţa Unirii”.

Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Unirii” şi „Piaţa Victoriei”, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Bd. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul de actual.

Sursa foto: Facebook Hope Run for Charity

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Atât știe Nicușor! Să închidă străzi prevederi tot felul de pseudoONG.
    Am stat la o cafea pe Calea Victoriei și am numărat bicicliștii care au trecut pe pista specială. Cu tot cu trotinete au fost 82. Păi pentru ăia 82 am blocat o bandă de circulație? A calculat cineva cu cât poluează în plus mașinile pentru că traficul e mai aglomerat find înghesuie pe 2/3 benzi??????.

    • la fel face si piticul boc la cluj. pentru niste prostalai care fug cu vopsea pe cap ajungi sa faci o ora si ceva dintr un cartier in altul

  2. Nici in Bucuresti si mai ales nici in Cluj n-ai nevoie de masina. Dar daca vrei sa fii masochist, nu ai decat.