G4Media.ro

Trafic blocat în județul Mureș, pe DN13, după o ciocnire în lanț…

sursa foto: ISU Mures

Trafic blocat în județul Mureș, pe DN13, după o ciocnire în lanț între trei autocamioane şi un autoturism

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, luni, că pe DN13, în localitatea Mihai Viteazu, a avut loc o ciocnire în lanţ între trei autocamioane şi un autoturism, traficul fiind blocat, relatează Agerpres.

„Pompierii Detaşamentului Sighişoara intervin în aceste momente cu o autospecială de stingere, la ieşire din localitatea Mihai Viteazu, pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii incendiilor la un accident rutier produs pe DN 13, mai exact o coliziune faţă-spate între 3 autotrenuri de transport marfă şi un autoturism cu 2 ocupanţi. În urma accidentului niciuna din persoanele implicate nu prezintă leziuni şi nu necesită îngriji medicale. Se asigură măsurile specifice PSI pe fondul identificării unor scurgeri de substanţe în urma coliziunii”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, sergent major Georgiana Oltean.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, judeţul Mureş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autocamioane şi un autoturism, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...