G4Media.ro

Tocuri înalte – ce accesorii alegi pentru a arăta elegant? (P)

Attractive woman wearing skirt and green high heels on the street.

Tocuri înalte – ce accesorii alegi pentru a arăta elegant? (P)

Sunt sinonime cu sex-appealul și fac ca silueta feminină să pară mai subțire și seducătoare. Fetițele visează să le poarte și le încearcă pe ale mamelor. Și apoi domnișoarele merg mândru, „prefăcându-se” că sunt adulte. Tocurile înalte, pentru că despre ele este vorba, fac fiecare femeie să se simtă specială. Și deși istoriografia arată că modelele originale au fost predestinate bărbaților, astăzi este imposibil să îți imaginezi o ținută elegantă, feminină, fără încălțăminte stilată. Tocurile înalte sunt un adevărat atribut al femeilor.

Pantofii cu tocuri înalte – eleganță și stil

Tocurile înalte disponibile pot fi clasice sau îmbogățite cu accesorii interesante, dar orice model arată elegant dacă este purtat cu accesoriile potrivite. Anumite modele de pantofi cu pantofi cu toc eleganți de pe https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/cu-toc, așa cum sunt stiletto, nu au nevoie de multe decorațiuni pentru a adăuga stil.

Tocurile înalte sunt pur și simplu cea mai bună alegere pentru o rochie sau un costum elegant purtat la o întâlnire importantă. Poți alege pantofi cu tocuri înalte atât pentru o nuntă, cât si pentru lucru, de exemplu, la birou. Universalitatea tocurilor înalte de damă și frumusețea lor îi transformă într-un tip de încălțăminte pe care fiecare femeie ar trebui să o aibă în colecția ei.

Accesoriile oferă un echilibru al ținutelor, iar alegerea celor potrivite te vor ajuta să arăți și mai elegant. Dacă te simți copleșită de opțiunile disponibile, poți alege o singură piesă statement care te face să te simți grozav și pe care o poți purta cu mai multe ținute. Sau poți opta pentru niște cercei subtili cu diamante sau un colier cu un pandantiv delicat – aceste accesorii clasice vor funcționa cu aproape orice ținută elegantă.

Ce accesorii alegi pentru  pantofi cu toc la o întâlnire de afaceri?

Întâlnirile de afaceri presupun pregătirea unei ținute adecvate. Costumele de damă sau rochiile elegante și pantofii cu toc înalt sunt soluția potrivită. Selecția de bijuterii pentru acest tip de stil ar trebui luată în considerare cu atenție.

Cerceii cu știfturi simpli din argint sau aur sau cerceii subțiri funcționează bine. Bijuteriile și accesoriile pentru o întâlnire de afaceri nu trebuie să fie prea mari și să iese prea mult în evidență, pentru a nu pierde aspectul profesionist. Este important ca acestea să fie un element decorativ delicat pentru întreaga ta ținută elegantă, de exemplu, poți alege ceasuri elegante de pe https://epantofi.ro/c/ceasuri-michael-kors, care vor oferi o notă specială aspectului tău.

Evenimente specială, gale și nunți – ce alegi pentru ținute elegante și pantofi cu toc înalt?

Rochiile elegante și pantofii cu toc înalt sunt ținuta perfectă pentru evenimentele de seară și nunți. O soluție interesantă sunt rochiile într-o culoare uniformă, de exemplu negre. Soluția ideală pentru acest tip de ținută sunt pantofii cu toc eleganți într-o culoare diferită , de exemplu roșii, și cercei mari, roșii care se asortează perfect cu ținuta. Un astfel de set creează contrastul perfect al combinației de negru și roșu.

Accesoriile pentru evenimente speciale ar trebui să fie puternic decorate și bogate. Cu toate acestea, merită să îți amintești să nu exagerezi cu decorațiunile, mai ales atunci când vrei să porți o rochie extraordinară și strălucitoare.  Prin urmare, dacă te întrebi despre accesorii la modă pentru femei – cum să-ți completezi look-ul?, cel mai bine este să alegi o culoare uniformă a ținutei și pantofilor cu toc și să le completezi cu bijuterii de designer interesante, minimaliste.

Accesoriile potrivite de styling pot face o mare impresie, dar trebuie să îți amintești că pantofii cu toc eleganți atrag toate privirile și sunt o atracție în sine, în concluzie nu au nevoie de prea multe accesorii suplimentare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează