G4Media.ro

Toate grădinițele, școlile și liceele din municipiul Giurgiu vor fi închise de…

Toate grădinițele, școlile și liceele din municipiul Giurgiu vor fi închise de marți / Cursurile se vor desfășura online, doar liceenii au voie să participe fizic la simularea examenului de bacalaureat

Toate unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu trec la predarea în sistem online, începând de marţi, după ce rata de infectare în oraş a ajuns la 6,27 la mie. Simularea examenului de bacalaurat va avea loc cu prezenţa fizică a elevilor, transmite News.ro.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a decis, în şedinţa de luni, ca toate unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu să suspende activitatea faţă în faţă, începând de marţi. Cursurile vor continua în system online.

Decizia a fost luată după ce rata de infectare a ajuns la 6,27 la mie, iar DSP analizează dacă se impune carantinarea localităţii.

”În zilele de 23.03.2021 şi 24.03.2021, este permisă participarea elevilor la simularea pentru examenele naţionale de bacalaureat 2021 organizate la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Giurgiu, în conformitate cu adresa nr.118382/21.03.2021 a Comandantului Acţiunii – domnul Secretar de Stat Raed Arafat – Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, a mai transmis Prefectura Giurgiu, potrivit News.ro.

Sursa foto: Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter