G4Media.ro

Titularizarea pe notele din trecut a fost anulată. OUG-ul pe educație va…

Titularizarea pe notele din trecut a fost anulată. OUG-ul pe educație va face posibilă angajarea profesorilor pe perioada de viabilitate a postului – Marius Nistor, lider sindical

Titularizarea profesorilor pe baza notelor de la examenele din ultimii 6 ani nu mai este posibilă, a declarat pentru Edupedu.ro liderul sindical Marius Nistor. Acesta a explicat pentru Edupedu.ro ce prevede Ordonanța de Urgență anunțată ieri de Ecaterina Andronescu și care ar urma să intre astăzi în ședința de Guvern: “Ordonanța de astăzi le va da posibilitatea colegilor noștri care au promovat un concurs de titularizare cu note peste 7 să își poată desfășura activitatea pe baza unui contract pe perioada de viabilitate a postului respectiv”. Dar profesorii nu vor mai putea fi titularizați pe 253, deci nu mai pot fi angajați pe perioadă nedeterminată pe baza notelor de la examenele din trecut, a precizat acesta, pentru Edupedu.ro.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Deci profesorii erau angajați în baza unui examen susținut cu ani în urmă.Bună treabă.?

  2. Era corect cred eu.Aveai notă de titularizare iar postul era alcătuit īn 2 unități şcolare alese de tine unde erau ore.Unde era ilegalitatea?Aşa isj nu le constituie catedre decît dc au 18 ore.Cu 17 nu e catedră .Si eşti nevoit dacă nu esti titular să te chinui cu examene,caziere,dosare etc.Cui foloseşte bătaia asta de joc?

  3. Legea 253, o aberatie, incorecta fata de multi altii care in trecut nu au beneficiat de aceasta lege fantoma si se titularizau in functie de media cea mai mare si de numarul de locuri scoase la concurs. Cu 253 se titularizau pe usa din dos, adica iei 7 te pastrez in sistem si daca vine unul cu nota mai mare nu poate de tine cu 7 sa ia postul pentru ca il iei cu fantomatica lege 253.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.