G4Media.ro

Tineri antreprenori clujeni au lansat „Made in Cluj”, o platformă online destinată…

Tineri antreprenori clujeni au lansat „Made in Cluj”, o platformă online destinată micilor producători locali / Și Consiliul Județean a lansat „Produs de Cluj

Un grup de tineri antreprenori au lansat, miercuri, platforma MadeinCluj.ro, un magazin online pentru micii producători locali. Și Consiliul Județean a lansat magazinprodusdeCluj.ro,pe care sunt comercializate alimente și produse de igienă.

„Suntem un grup de tineri antreprenori care am realizat că acum, mai mult ca niciodată avem nevoie să ne susținem unii pe ceilalți. Micii producători, întreprinzători, antreprenori, cei cu afaceri mici, de familie, nu au posibilitatea să intre în piața pe care o deschide un lanț de magazine sau supermarket. Ceea ce îi face mai greu accesibili. Made in Cluj este o platformă online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din Cluj. Indiferent că vorbim de o brutărie de familie, o fermă mică, un antreprenor floral sau o berărie artizanală. Aceștia au posibilitatea să-și listeze afacerea și produsele. Noi, clienții, având astfel posibilitatea să vedem oferta fiecăruia”, precizează inițiatorii platformei MadeinCluj.ro.

Platforma este gândită ca un magazin clasic online. Clientul plasează comanda, care mai apoi este transmisă către producător. Aceasta este primită, procesată și livrată, iar plata direct la producător.

Și Consiliul Județean a lansat, tot miercuri, magazinprodusdeCluj.ro.

„Pentru că acum vremurile nu sunt prea bune și nu vă putem invita la noi în târg, ne-am adaptat noilor reguli și am decis să venim noi la dumneavoastră pentru a nu vă lipsi de produsele alimentare tradiționale preferate. Facem asta având grijă de dumneavoastră dar și de noi, respectând toate măsurile de protecție care se impun în condițiile actuale. Așadar, livrăm la ușa dumneavoastră produsele partenerilor noștri din Asociația Produs de Cluj, respectiv brânzeturi și produse din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, fructe și legume, miere de albine, prăjituri de casă, produse cosmetice și de igienă personală, ba chiar și vinuri. Toate acestea provin de la micii întreprinzători clujeni, astfel că ne continuăm misiunea de a sprijini economia locală, afectată de aceste vremuri de restriște. Produsele sunt manevrate respectând toate regulile de igienă și protecție sanitară, pe întreg lanțul de fabricație, ambalare și distribuție, având avizele necesare. Este modalitatea prin care ne îndeplinim misiunea de a sprijini micii producători clujeni, dar ajutăm și în ceea ce privește limitarea circulației persoanelor”, este mesajul de pe magazinul „Produs de Cluj”.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bravo! Am comandat si eu. Sunt produse de foarte buna calitate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.