G4Media.ro

Timotei Păcurar – primarul fost campion la ciclism susține renegocierea PNRR pentru…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Timotei Păcurar – primarul fost campion la ciclism susține renegocierea PNRR pentru că pistele de biciclete la sate nu încălzesc pe nimeni

Timotei Păcurar, primarul USR-ist al localității Micăsasa, salută intenția renegocierii PNRR în sensul de a aloca fonduri suplimentare pentru infrastructurile de bază din mediul rural.

Păcurar a explicat, în cadrul dezbaterii „Jurnal de primar. Cum poți moderniza o comună cu fonduri europene”, organizată de Sierra Quadrant, că, deși a fost de șase ori campion al României la ciclocros, „comunitățile mici au alte nevoi”.

„Vreau să îl felicit pe domnul ministru (Marcel Boloș) pentru decizia de a renegocia PNRR-ul. Înainte să fiu primar, am fost campion național la ciclism şi, credeți-mă, nu mă încălzesc pistele de biciclete, la momentul de față, pentru comunitate” deoarece „comunitățile mici au alte nevoi”.

„Dacă nu rezolvăm problema de apă-canal, aceste comunități o să moară. Şi, cumva, în direcția aceea ar trebui să tragem și căutăm toate oportunitățile pentru a oferi un trai normal de 2022 pentru oamenii de acolo”, a subliniat el.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Hai mă, că ar fi frumos cu piste la țară, eventual și acolo unde nu sunt drumurile asfaltate, direct pe pământ așa!

 2. Vreau sa va marturisesc ca primesc 700 lei pe luna !
  Singurul lucru ce trebuie sa fac ii sa scriu ca un redus mintal pe internet .
  Cel mai bun partid ii USR , ne place spiralele

 3. Pistele de biciclete și trotuarele (!!) la țară ar fi ceva nemaivăzut, nu-i așa?!
  De ce să nu ne ia înainte o mașină și să ne putem plimba ca pietoni? De ce să nu-i arunce în șanț suflul unui tir când o mamă își duce copilul la grădiniță pe bicicletă?

  • adevarul e ca tirul nu are ce cauta prin sate, intai si intai. si apoi ca masinile ar trebui sa respecte limitele de viteza. oricum, eu as vrea piste pe oriunde, dar rational vorbind, nu stiu unde le poti crea. ca pe trotuar nici gand. idee mai rea nu exista.

  • is necesare pistele de biciclete in state la fel cum au fost necesare parcurile pentru copii.. adica deloc. fa canalizare mai intai apoi vezi de biciclete