G4Media.ro

Tesla a redus preţurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model…

Sursă fotă: Unsplash

Tesla a redus preţurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X şi Model S, cu 2.000 de dolari

Tesla a redus preţurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X şi Model S, cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile după ce livrările din primul trimestru ale celui mai valoros producător auto din lume au ratat aşteptările pieţei, transmite Reuters, citată de News.ro.

Producătorul de vehicule electrice al lui Elon Musk a scăzut preţurile pentru varianta de bază Model Y la 42.990 de dolari, în timp ce variantele cu autonomie şi performanţe mai mari sunt acum la preţuri de 47.990 de dolari şi, respectiv, 51.490 de dolari, potrivit site-ului său.

Versiunea de bază a Model S costă acum 72.990 USD, iar o altă variantă la 87.990 USD. Varianta de bază Model X costă acum 77.990 USD, iar altă variantă are un preţ de 92.900 USD.

Tesla America de Nord a mai spus într-o postare pe X că va pune capăt beneficiilor programului de recomandare pe toate pieţele, după 30 aprilie.

Programul de recomandare permite cumpărătorilor să obţină stimulente suplimentare prin recomandări de la clienţii existenţi, o strategie folosită de mult timp de producătorii auto tradiţionali pentru a creşte vânzările.

Musk a amânat o călătorie planificată în India, unde urma să se întâlnească cu prim-ministrul Narendra Modi şi să anunţe planuri de a intra pe piaţa din Asia de Sud, a informat sâmbătă Reuters.

Luni, Reuters a relatat, citând o notă internă, că producătorul de vehicule electrice concediază mai mult de 10% din forţa sa de muncă globală.

La începutul acestei luni, Reuters a scris că producătorul de vehicule electrice a anulat propiectul pentru o maşină ieftină, promisă de mult timp, estimată să coste 25.000 de dolari, pe care investitorii se bazau pentru a stimula creşterea pe piaţa automobilelor de masă.

Producătorul de vehicule electrice a raportat luna aceasta că livrările sale globale de vehicule au scăzut în primul trimestru pentru prima dată în aproape patru ani, deoarece reducerile de preţ nu au reuşit să stimuleze cererea. Tesla urmează să raporteze câştigurile din primul trimestru marţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...