G4Media.ro

Televiziunea fondată de Sebastian Ghiță, mufată la un contract cu statul. Va…

Televiziunea fondată de Sebastian Ghiță, mufată la un contract cu statul. Va primi 1,68 milioane de lei ca să transmită extragerile Loteriei

România TV, televiziunea fondată de Sebastian Ghiță, a câștigat contractul cu Loteria Română pentru transmisia timp de un an a extragerilor loto. Loteria va plăti 1,68 milioane de lei, potrivit anunțului de atribuire publicat pe site-ul de licitații publice.

G4Media.ro a scris încă de acum două săptămâni că România TV este în cărți pentru câștigarea contractului cu firma deținută de statul român, prin Ministerul Finanțelor.

Contractul cu RIDZONE COMPUTERS, firma care operează România TV, începe din 6 septembrie, când România TV va transmite prima extragere, potrivit unui comunicat al Loteriei.

La criteriile de atribuire, gradul de acoperire la nivel național al postului TV reprezintă 10% din punctajul maxim; prețul ofertei, 50% din punctajul maxim, audiența medie a postului TV din zilele de duminică în intervalul 17:30 – 20 aferentă perioadei ianuarie – decembrie 2017 reprezintă 10% din punctajul maxim; audiența medie a postului TV din zilele de joi în intervalul 17:30 – 20 aferentă perioadei ianuarie – decembrie 2017 reprezintă 10% din punctajul maxim și audiența medie a postului TV aferenta perioadei ianuarie – decembrie 2017 – 20% din punctajul maxim.

Potrivit site-ului de achiziții publice, Loteria Română a declanșat procedurile de achiziție pe data de 25 iulie pentru un al doilea contract, în valoare de 726.982 de lei, în vederea furnizării de echipamente video pentru transmiterea tragerilor loto HD, format 16:9, incluzând echipamentele și materialele conexe, montajul echipamentelor, probele de funcționare cu echipamentele tehnice din cadrul studioului ce vor fi integrate, cât și training-ul operațional.

Foto: Sebastian Ghiță (InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. CHESTIA CU PROTOCOALELE ESTE GASELNITA SECURISTILOR (O PARTE A LOR) SI A ACTIVULUI DE PARTID DE A REZOLVA CHIAR SI SENTINTE DEFINITIVE.

    INTRE TIMP BANI, BANI, BANI! PROSTIMEA PLATESTE! SAU „POULIMEA”, TERMEN CONSACRAT DE OSUL DE SECURISTI, SORIN O.

  2. Porcu-Ghita ii santajeaza cu ceva, altfel nu mufau astia nimic la televiziunea lui. Asta e statul paralel!

  3. Pentru servicii extraordinare aduse partidului ! Aia-i, când FSB-ul rusesc te ridica-n grad la Belgrad, la București iți intra banii-n casa si pe uși și pe ferești !

  4. Ce inseamna „televiziunea…. mufată”…? De unde a apărut verbul ăsta?????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.