G4Media.ro

Loteria română scoate la licitație serviciul de transmisie TV pentru tragerile loto.…

Loteria română scoate la licitație serviciul de transmisie TV pentru tragerile loto. TVR riscă să piardă în fața România TV – surse

Loteria Română a scos la licitație serviciul de transmisie TV pentru tragerile loto, valoarea totală a contractului fiind de 2.180.016 RON (aprox 474.000 de euro), iar TVR riscă să piardă acest contract în fața România TV, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. De altfel, România TV promovează pe site-ul televiziunii toate extragerile loto de mai mult timp.

La întrebarea G4Media.ro dacă la acest moment are deja un contract cu România TV, Loteria a răspuns: ”La acest moment, nu exista niciun contract intre C.N. „Loteria Romana” S.A. si Romania Tv. În ceea ce privește difuzarea tragerilor loto, în prezent, este în curs de desfășurare o procedură de achiziții publice pentru care, în conformitate cu legislația în materie, nu vă putem oferi detalii pana la finalizarea acesteia”.

Loteria Română n-a comunicat cine sunt televiziunile înscrise la licitație până în acest moment, dar potrivit informațiilor G4Media.ro România TV este interesată de acest contract. Reprezentanții România TV n-au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Potrivit site-ului achiziții publice, Loteria Română a postat documentația de atribuire pe data de 19 iunie.

La criteriile de atribuire, gradul de acoperire la nivel național al postului TV reprezintă 10% din punctajul maxim; prețul ofertei, 50% din punctajul maxim, audiența medie a postului TV din zilele de duminică în intervalul 17:30 – 20 aferentă perioadei ianuarie – decembrie 2017 reprezintă 10% din punctajul maxim; audiența medie a postului TV din zilele de joi în intervalul 17:30 – 20 aferentă perioadei ianuarie – decembrie 2017 reprezintă 10% din punctajul maxim și audiența medie a postului TV aferenta perioadei ianuarie – decembrie 2017 – 20% din punctajul maxim.

Potrivit site-ului de achiziții publice, Loteria Română a declanșat procedurile de achiziție pe data de 25 iulie pentru un al doilea contract, în valoare de 726.982 de lei, în vederea furnizării de echipamente video pentru transmiterea tragerilor loto HD, format 16:9, incluzând echipamentele și materialele conexe, montajul echipamentelor, probele de funcționare cu echipamentele tehnice din cadrul studioului ce vor fi integrate, cât și training-ul operațional.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Criteriile sunt facute de asa natura ca sa catsige Romania TV. Posturile slabe, de nisa, pentru a castiga o audienta pe care momentan nu o are. Nimic nou sub soare.

  2. „Paine si circ!” Asta ar trebui sa fie motto-ul GhitaTV.

  3. TOTUL PENTRU GHITZ & ASOCIATII DE LA MANASTIREA SEKU.