G4Media.ro

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt pentru suporterii…

Sursa: Airportal.hu

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt pentru suporterii care vor să fie alături de naţionala României, la ultimul meci din grupe

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt, săptămâna viitoare, pentru suporterii care vor să fie alături de tricolori la ultimul meci din grupele Euro 2024, transmite News.ro.

În contextul în care, în data de 26 Iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziţia suporterilor echipei naţionale a României două curse dedicate. Astfel, în 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 şi va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală). În data de 27 Iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 şi va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României).

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor “Generaţiei de Suflet” sunt puse în vânzare direct pe site-ul companiei www.tarom.ro.

Suporterii au şi şansa se a prinde ultimele bilete pentru partida cu Slovacia. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie.

Naţionala României va întâlni Slovacia în 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E a Campionatului European.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...