G4Media.ro

Târgul de Crăciun din Sibiu, suspendat oficial din cauza numărului mare de…

Târgul de Crăciun din Sibiu, suspendat oficial din cauza numărului mare de infectări / Municipiul a ajuns la o incidenţă de 6 cazuri la mia de locuitori

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunţat, luni, suspendarea evenimentului, din cauza numărului mare de infectări. Municipiul a ajuns la o incidenţă cumulată de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, relatează News.ro.

”Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul”, au transmis, luni, organizatorii Târgului de Crăciun, pe pagina de Facebook.

Aceştia au precizat că au decis să elimine orice risc, oricât de mic.

”Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă. Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se va îmbunătăţi vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Potrivit datelor transmise, luni, de Prefectura Sibiu, municipiul Sibiu a ajuns la o incidenţă cumulată a cazurilor de coronavirus de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Târgul a avut prima ediţie în anul 2007, când Sibiul a avut calitatea de Capitală Culturală Europeană. Evenimentul se derula, pe parcursul mai multor săptămâni, în Piaţa Mare a oraşului, fiind punctul de atracţie al sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Events For Tourism şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: News.ro

Foto: Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Cu viteza asta de infectare pana la Craciun trece 50% din populatie prin boala si pot sa faca targul post-Craciun.

  • cum, bre, # kondensatorilor, exact in raiul nemtzelesk, de unde a venit geniul 2.0, sunt atat de indisciplinati / mizerabili sibienii ?!

   oau ! sunt de vina stundetii moldoveni si mitici care s au dus sa studieze la marile facultati de nume si renume (inter)national

   ps

   halal voua raspancacilor care mereu bagati pene intre ROMANI, cum ca voi astia din vest sunt mai disciplinati, mai curati si mai devreme acasa

   hai siktir, tradatorilor

 2. @x-link. Ai ramas fara pastile?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.