G4Media.ro

Tabere militare de vară, în județul Brașov / ”Toţi instructorii de la…

Sursa foto: Radio România Brașov

Tabere militare de vară, în județul Brașov / ”Toţi instructorii de la noi din tabără sunt militari de carieră, care au ani de experienţă” / Sunt primite persoane între 6 și 45 de ani

Copiii şi adulţii din Braşov care vor să îşi depăşească limitele au la dispoziţie tabere militare de vară la Săcele şi Poiana Mărului, anunță Radio România Brașov.

„Scopul taberelor este să-i învăţăm pe copiii despre măsurile de prim ajutor, cum să reacţioneze în cazul unor situaţii critice. Bineînţeles, cultivăm tot ce ţine de natură. Facem cu ei tot felul de activităţi de supravieţuire: cum să reacţioneze la întâlnirea cu animale sălbatice, cum să îşi facă un adăpost, cum să-şi aprindă un foc. Avem şi o parte în care combatem viaţa virtuală şi anume trageri cu tot felul de arme de tip airsoft. Toţi instructorii de la noi din tabără sunt militari de carieră, care au ani de experienţă”, a declarat la Radio România Braşov dezvoltatorul proiectului, George Pascaru.

Taberele se adresează oricui, sunt structurate pe categorii de vârstă, de la 6 până la 45 de ani şi pot dura 1 – 6 zile.

Tarifele încep de la 140 de lei, pentru o zi şi ajung până la 1.890 de lei, pentru tabăra de vară.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...