G4Media.ro

Sute de oameni au protestat și luni seara la Botoșani, după moartea…

Sursa foto: captură video

Sute de oameni au protestat și luni seara la Botoșani, după moartea tinerei gravide / Asistentele le-au cerut să facă liniște și au fost huiduite

Un nou protest a avut loc luni seară după tragedia de la Maternitatea din Botoșani, care a cutremurat întreaga țară. Sute de oameni au plecat în marș aseară, pe străzile din municipiu, în memoria tinerei mame care a murit pe patul de spital cerând disperată ajutor, relatează digi24.ro.

Peste 200 de oameni au ieșit pe străzile din Botoșani pentru a doua zi la rând, revoltați că medicii ar fi lăsat-o să moară pe tânăra de 25 de ani, care a implorat ajutor o noapte întreagă. Gravida a ajuns la maternitate cu dureri mari și sângerări.

Protestatarii au mers și au scandat și în fața maternității. Asistentele au venit să le ceară să facă liniște și au fost huiduite.

Citește integral pe digi24.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Asistentele erau trimise de vreun doctor de garda, care nu putea dormi de galagie.

  2. 200 e bine, si 2 e bine… dar trebuiau sa fie 2000, 20000… si 2milioane nu sunt de ajuns pentru o viata nevinovata care putea fi salvata cu o aspirina sau un pahar cu apa… barbaristan… sa tai pensiile speciale este anti-consitutional, dar sa mori cu zile la 25 de ani este constitutional. ccr-maro-politicieni-maro-eroi cu certificate, rsr, republica speciala romania