G4Media.ro

Suspiciuni de crimă după decesul unei tinere care a participat la petrecerile…

Suspiciuni de crimă după decesul unei tinere care a participat la petrecerile „bunga bunga” ale lui Berlusconi. Dosarul medical semnalează „câteva anomalii”, iar presa din Italia scrie despre analize care au indicat prezența unui cocktail radioactiv

Moartea unui model marocan atrage deschiderea unei investigații judiciare privind suspiciuni de crimă, transmite BBC, care anunță că o decizie în acest sens a fost luată de autoritățile de profil din Milano.

Surpriza din acest dosar o constituie faptul că Imane Fadil, decedată la doar 33 de ani, este una din fetele care au participat la celebrele petreceri „bunga bunga”, date de Silvio Berlusconi, și care a și depus mărturie împotriva fostului premier al Italiei, în anul 2012.

Imane Fadil a murit la 1 martie, la o lună după ce fusese internată cu dureri de stomac, la acel moment fata acuzând faptul că ar fi fost otrăvită.

BBC face trimitere la relatări din presa italiană, potrivit cărora tânăra a fost otrăvită cu o substanță radioactivă.

Imane Fadil a fost un martor-cheie în dosarul în care Silvio Berlusconi a fost acuzat că a plătit pentru sex prostituate minore.

BBC notează faptul că Berlusconi, în vârstă de 82 de ani, a fost condamnat de instanța de fond, dar achitat în apel.

Fostul premier a mai fost protagonistul unui dosar, de data aceasta unul de fraude, în care a fost obligat să presteze muncă folosul comunității.

Politicianul a deplâns decesul tinerei Imane Fadil, dar a adăugat că nu a cunoscut-o și nici nu a vorbit vreodată cu ea, Iar mărturiile date de ea în fața anchetatorilor ar fi născociri, a mai adăugat Silvio Berlusconi.

Potrivit BBC, politicianul este în continuare acuzat și de alte fapte, inclusive dare de mită, dar și pe acestea le respinge.

Procurorul șef al orașului Milano, Francesco Greco, a declarat pentru Reuters că în dosarul medical al lui Imane Fadil sunt semnalate „câteva anomalii”, în condițiile în care „medicii nu au identificat precis nicio patologie care să explice decesul”.

Iar potrivit ziarului Corriere della Sera, preluat de BBC, spitalul a trimis mostre pentru analize către un laborator, iar rezultatele ar fi indicat prezența unui amestec de substanțe radioactive, inclusive cobalt.

BBC notează însă că această concluzie nu a fost confirmată încă de procurorii italieni.

În schimb, susține presa italiană, Imane Fadil scria o carte despre experiențele sale, iar anchetatorii care investighează circumstanțele în care s-a produs decesul au obținut o copie a manuscrisului.

Imane Fadil a fost un oaspete obișnuit al petrecerilor sexuale ale lui Berlusconi, potrivit BBC.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Au copiat reteta rusilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.