G4Media.ro

SURSE Traseul fugii albanezului care l-a atacat pe patronul de la Nuba:…

sursa foto: Captură video

SURSE Traseul fugii albanezului care l-a atacat pe patronul de la Nuba: București- Turcia- Albania/ Ce șanse mai sunt să fie adus în justiția din România

Bărbatul acuzat că l-a înjunghiat pe unul dintre patronii restaurantului Nuba a fugit din România imediat după atac, iar acum se află în Albania, potrivit surselor G4Media.ro. El ar fi ajuns acolo, după ce anterior fusese în Turcia, la Istanbul.

Individul, despre care procurorii au suspiciuni că și-a premeditat atacul, a plecat din România joi, la 3 ore după ce l-a înjunghiat în fesă pe Jean Sasu, unul dintre proprietarii localului de lux. În acel moment, bărbatul nu era identificat, prin urmare a reușit să plece cu avionul, de pe aeroportul ”Henri Coandă”, pe numele său neexistând vreo măsură.

Din București ar fi zburat în Istanbul, potrivit surselor G4Media.ro. Imaginile care au surprins momentul atacului au apărut după ce individul deja plecase din țară, iar care autoritățile române au aflat identitatea sa și au demarat procedurile pentru darea sa în urmărire generală, apoi internațională.

Până în momentul în care s-a obținut mandatul internațional de arestare pe numele său, bărbatul deja plecase în Albania, țara natală, au mai explicat sursele menționate anterior.

România Și Albania sunt membre ale Convenției europene de extrădare, semnată în decembrie 1957, însă, surse judiciare au explicat pentru G4Media.ro că politica statului albanez este să nu își extrădeze cetățenii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Adică ăla a venit din Albania ca să-l înțepe în fund? lol ce luzăr