G4Media.ro

SURSE Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a fost amendat în februarie…

SURSE Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a fost amendat în februarie pentru că nu avea autorizație ISU

Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a fost amendat în luna februarie după ce au fost găsite mai multe nereguli. Spitalul nu avea autorizație ISU, susțin surse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru G4Media.

Bogdan Nica, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Ploiești, a confirmat joi dimineață, la Digi24, că spitalul nu avea autorizație ISU, era în curs de obținere, iar ISU nu a găsit nereguli în urma controalelor.

Managerul a mai declarat că incendiul a fost lichidat rapid, în 12 minute, iar acesta ar fi fost provocat de la defecțiunea unui aparat medical:

  • ”Posibil o defecțiune la un pulsoximetru sau alt aparat medical. A fost un incendiu care s-a extins în câteva secunde la infirmieră, incendiul a fost lichidat foarte repede, în 12 minute. Eram în curs de a obține autorizația, nu aveam. Secția a fost modernizată acum 2 ani, anul trecut s-a schimbat alimentarea cu oxigen de la butelii, pe rampe, pentru a elimina orice risc. Nu existau prelungitoare, nici tuburi de oxigen. ISU nu a găsit nereguli, nu erau nereguli aici (…) O autorizație la un incendiu nu ne ferește de incendiu, ci arată doar că respectăm niște norme”, a declarat managerul Bogdan Nica, joi dimineață, la Digi24.

știre în curs de actualizare

 

Sursa foto: SMURD

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Managere , stai ma rekax ca nu s-a întâmplat nimic grav s au grotesc.
    E normal asa ceva , fapta se întâmplă, știrea vine , usr e de vina , știrea se uita a treia zi , la vot romanul umilit și ars voteaza tot psd ,pnl … deci asta e NORMALITATEA în România.

  2. Se amendeaza stat pe stat.

  3. Digi spune ca ISU a constatat in februarie lipsa asigurarii la incendii, de de securitate.