G4Media.ro

SURSE Ședința coaliției s-a încheiat/ Premierul Ciucă l-a demis pe secretarul general…

SURSE Ședința coaliției s-a încheiat/ Premierul Ciucă l-a demis pe secretarul general de la ministerul energiei din cauza unei erori în anexele cu noile plafoane de compensare la energie

Ședința coaliției s-a încheiat cu puțin timp în urmă.Premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe secretarul general al ministerului economiei, Radu Nicole Chiurtu, din cauza unor erori apărute în anexele care însoțesc noile plafoane de compensare a energiei adoptate de Guvern.

Este vorba de OUG nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022, precum și pentru completarea OG nr. 27/1996 privind acordarea de facilități persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele localități din Munții Apuseni și în Rezervația Biosferei Delta Dunării, proiect aprobat în cadrul ședinței Guvernului din 25 ianuarie 2022.

În știrea inițială, G4Media a relatat în mod eronat că PSD ar fi cerut demiterea secretarului general de la ministerul energiei. În realitate, solicitara demiterii a venit de la premierul Nicolae Ciucă.

 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Băieți finuți de data asta!

 2. USR e conflictual

 3. Eu cred că e ăla care a greșit ordonanța de a trebuit să se adune iar guvernul. Întrebarea e dacă chiar a greșit sau a fost un pic intenționat

 4. In loc sa-l demita pe Popescu, au gasit un „acar” …. Nicolaie….. MA rog, pe Popescu nu-l pot demite fiindca este in „concediu medical”!!!!

 5. Și, evident, angajarea de urgență a unui incult, special pentru a fi obedient partidului!

 6. Virgiluț a luat un pic de coviduț, în formă ușoară, ca să scape de demitere sau alte responsabilități în cauză. Oricum cineva îl ține în brațe și nu va pleca așa curând.

 7. La mafia si corupția din ministere trebuia demis cel putin jumătate de guvern.

 8. La sgg e binee… baningarla, adr dudduie de bani.
  Fondurile uie curg gârlăă

 9. DEPEDESEDIZATĂ toată România e singura posibilitate .
  Distrugeți Statul Paralel PSD sau veți fi distruși cale de mijloc nu există.

 10. Oameni mari… vă faceți că lucrați!
  Vouă vă place în ce hal ați adus România?

  …treceți și voi, nu sunteți primii vinovați.

  Nu mai aveți drag de țară. Viața vă este o ‘supraviețuire, o luptă a menținerii favorurilor…a achitării eforturilor de partid.
  Halal oameni de STAT.
  Parca nici n-ați fi născuți acasă… Aceștia sunteți!

 11. :))) …nu merită efortul.

 12. L’au demis de la energie, dar o sa auziti de el probabil ceva sef pe la Apele Romane, ceva gen. Pt ca PSD-PNL e un fel de Cosa Nostra.

 13. Așa e că ne-a scos ochii cu acarul Păun?!
  Ministrul la pușcărie, conducerea ANRE la pușcărie, sinecurile din firmele producătoare și furnizoare, afară, Iohanis, Orban și Cîțu anchetați!

 14. Adevărul e că nu e de stat în țară, oricum vor pleca încă vreo 2 milioane în maxim 5ani garantat

  • Exact asta vrea psdpnl să plece românii să nu cumva să fie deranjați la furat. CEA MAI CORUPTĂ ȚARĂ EUROPA:STATUL EȘUAT ROMÂN în frunte cu un trădător

 15. Atenție G4 media la semnificația cuvintelor!!! Premierul nu-l putea demite, îl.putea destitui!!! Demisia aparține angajatului, angajatorul ia act de demisie! Verificați în Dex cuvintele, măcar cele din titlu, înainte de a le folosi.

 16. Virgil Popescu trebuia demis la pachet dar nu au avut curaj din cauză că a fost numit de Iohannis. Eu mă întreb ce servicii sau care este legatura acestuia cu președintele? Deși avem zacaminte de gaz în Oltenia , Transgaz nu a mai montat nicio sonda de foraje de 3 ani după spusele specialiștilor, nu a terminat hidrocentrale de la Iernut terminată în proporție de 95%. Nu a schimbat legea off shore pt exploatarea gazelor in Marea Neagră. Sunt multe motive de demitere .

  • In principiu ai dreptate dar ai 2 erori tehnice: Romgaz se ocupa de extractie, Transgaz are doar tevile de transport iar la Iernut e o centrala pe gaz, nu o hidrocentrala.

 17. Dacă nu venea PSD să guverneze cu rămășițele din PNL și cu UDMR, anul acesta nu era nicio majorare de salarii, în niciun domeniu, pensiile care s-au majorat nu se majorau, iar alocațiile, nici ele nu creșteau. Rămâneau penelistii cu liberalizarea prețurilor la energie și cu o mare inflație. O mare realizare când, cu această măsură au adus oamenii în pragul disperării și multe IMM-uri și companii sunt în colaps cu efect imediat șomaj și sărăcie.

 18. Cum,nu este vinovat USR- ul? Ce pierdere!

 19. Ce jenant sunteți domnilor! Ministrul Virgil Popescu trebuia demis împreună cu toți cei de la ANRE…. Si arestați pentru jaful național. Ce oameni insigniafianti avem în fruntea țării. Ați gasit un tap ispășitor chipurile pentru acea eroare. Asta era problema?! Nu aveți rușine, ne luati de fraieri… Asa ne trebuie…. În Ucraina va aruncau în tomberon pentru o mica șpagă… Halal!

 20. Vezi ce bine e sa ai prim ministru plagiator? Reactioneaza imediat cand unuia nu-i iese copy paste-ul.