G4Media.ro

VIDEO Percheziții la un posibil suspect în cazul femeii tranșate, al cărui…

Sursa foto: G4Media

VIDEO Percheziții la un posibil suspect în cazul femeii tranșate, al cărui cadavru a fost descoperit pe un câmp în vecinătatea A1 / Ar fi vorba de un om de afaceri turc

Joi au loc primele percheziții la un posibil suspect în cazul femeii tranșate, al cărui cadavru a fost descoperit pe un câmp în vecinătatea A1, au precizat pentru G4Media surse din cadrul parchetului care coordonează ancheta. Descinderile au loc în Capitală.
UPDATE Ora 20.55: Anchetatorii au plecat împreună cu suspectul la parchetul din Dâmbovița, unde urmează să fie audiat.

UPDATE Ora 19.30: Perchezițiile, care au început dimineață, sunt încă în desfășurare.

UPDATE:
Surse apropiate anchetei spun că persoana suspectă ar fi un om de afaceri turc. Femeia și-ar fi anunțat sora că urmează să se întâlncească cu acesta în ziua în care a dispărut.

Context

Poliția a anunțat oficial că vineri a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Femeia ar fi fost tranșată, iar bucăți din corpul ei ar fi fost împrăștiate și mâncate de animalele sălbatice.

Au fost găsite mâinile și piciorul stâng până în prezent, spun sursele G4Media, iar în prezent polițiștii caută și alte rămășițe, urmând a fi efectuate analiza ADN, pentru identificarea femeii.

Polițiștii au fost sesizați de un tractorist, care lucra pe câmp, în zona în care se aflau resturi ale cadavrului în stare de putrefacție.

Comunicatul Poliției:

Având în vedere sesizarea efectuată, la data de 5 aprilie a.c., cu privire la descoperirea unui cadavru pe un câmp, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să aducă la cunoștința publicului următoarele:

Imediat de la momentul sesizării, la fața locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații.

Astfel, pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, în urma realizarii expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei.

Precizăm că, în această dimineață, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză.

Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar, ulterior, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi comunicate informații de interes pentru opinia publică.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...