G4Media.ro

SURSE: Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, a fost retrogradată…

SURSE: Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, a fost retrogradată academic, adică nu mai este profesor universitar, după acuzațiile de plagiat masiv. Ministerul Educației a sesizat instanța

Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, a fost retrogradată academic, adică a pierdut gradul „profesor universitar”, după solicitarea Consiliul Național de Etică făcută Ministerului Educației, prin care aceasta era acuzată de „plagiat masiv de blocuri de texte” în mai multe articole științifice pe care le semnează în calitate de coautor. Potrivit surselor Edupedu.ro, a fost emis un ordin de ministru care pune în aplicare această solicitare.

Prin retragerea gradului academic de „profesor universitar”, Ramona Lile este acum „conferențiar universitar”.

Potrivit surselor Edupedu.ro, Ministerul Educației a sesizat instanța pentru anularea parțială, în contencios administrativ, a ordinului de ministru care acordă calitatea academică de profesor universitar rectorului de la Arad. În ordin aceasta apare alături de mai multe persoane, din această cauză este vorba despre o anulare parțială.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Toate universitățile apărute după 89 sunt populate cu astfel de specimene dar se pare că cei mai tari sunt academiile cu epoleți.

  2. in mod normal iti pierzi complet cariera didactica academica , in tari cu apa calda , aici e ca la politisti sau la popi o treapta mai jos !

  3. are fatza de zdreantza!

  4. Emilia Șercan, aveți respectul meu și a milioane de români.
    Plătim mai putin pentru impostorii care fură prin plagiate ……

  5. 18.05.2019 „Astăzi comunitatea academică a avut onoarea și bucuria de a conferi cea mai înaltă distincție academică unei personalități de marcă a lumii politice și academice din România, profesorului Adrian Năstase. Domnul Adrian Năstase este un om de stat remarcabil care a luptat pentru integrarea României în structurile euro-atlantice, pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor români” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.