G4Media.ro

SURSE. Punctajul PSD pentru comunicatorii de partid: Partidul lui Ponta e UNPR…

SURSE. Punctajul PSD pentru comunicatorii de partid: Partidul lui Ponta e UNPR 2.0

Conducerea PSD vrea să profileze partidul lui Victor Ponta drept noul UNPR, după cum arată punctajul transmis comunicatorilor partidului și consultat de G4Media.ro. În punctajul de partid, parlamentarii PSD care trec la partidul lui Ponta sunt calificați drept ”dezertori”, iar ”Victor Ponta joacă rolul nașului său Gabriel Oprea în încercarea de formare a UNPR 2.0”, deși tocmai PSD racolează acum membri UNPR.

Iată cele mai importante mesaje ale zilei de 29 mai 2018:

– S-a încercat, fără succes, tragerea la indigo a scenariului formării UNPR pentru deturnarea votului alegătorilor și schimbarea unei majorități parlamentare rezultate în urma alegerilor libere și corecte.
– Mișcarea unor dezertori din partid se înscrie în scenariul deja patentat în România pentru schimbarea majorității parlamentare, prin mijloace care se află în afara cadrului democratic.
– Victor Ponta joacă rolul nașului său Gabriel Oprea în încercarea de formare a UNPR 2.0.
– Ca și Gabriel Oprea, Victor Ponta încearcă să submineze partidul căruia îi datorează întreaga sa carieră politică. În acest fel, Victor Ponta îi lovește direct pe primarii, militanții și simpatizanții PSD care au luptat în campania sa pentru alegerile prezidențiale din 2014.
– La fel cum Gabriel Oprea a votat alături de Băsescu, tot așa Victor Ponta va vota alături de Ludovic Orban împotriva PSD în încercarea de a schimba majoritatea parlamentară legitim constituită în urma votului care exprimă voința cetățenilor români.
– Ca și UNPR-ul lui Gabriel Oprea, UNPR-ul 2.0 al lui Victor Ponta va intra în cârdășie cu PNL, USR și PMP în încercarea de a forma o majoritatea nelegitimată în niciun fel prin votul românilor.
– Ca și UNPR-ul lui Gabriel Oprea, UNPR-ul 2.0 al lui Victor Ponta este un partid care s-a pus în slujba Statului Paralel, care prin acțiunile sale servește pe deplin intereselor Statului Paralel.
– Deficitul bugetar pe luna aprilie 2018 a fost de -0,65% în primele patru luni, față de excedentul de +0,16 în aceeași perioadă de anul trecut. În pofida propagandei, care prezintă creșterea deficitului ca pe un semn al dezastrului, în realitate analiza execuției bugetare ne arată că acest deficit indică o creștere semnificativă a investițiilor, ceea ce reprezintă un semn de sănătate economică.
– Aceste deficit înregistrat în primele 4 luni este compus în mare parte din investițiile masive care s-au făcut în acest interval, respectiv 4,7 miliarde lei (1 miliard euro), în creștere cu 156% față de aceeași perioadă a anului trecut.
– A doua componentă a deficitului este rezultată din creșterile de salarii semnificative, cu peste 20% față de anul trecut, ceea ce arată în mod clar că o bună parte din creșterea economică de anul trecut a ajuns în buzunarul cetățenilor români.
– În pofida tuturor speculațiilor și a scenariilor negre, economia continuă să crească. În fapt, creșterea este cuvântul cheie care definește activitatea din multe domenii esențiale. INS relevă, în cea mai recentă cercetare de conjunctură, că în construcții, comerțul cu amănuntul și servicii, așteptările sunt pozitive. Detalii aici.
– Vicepreședintele PNL F.Cîțu o comite din nou! PNL semnalează “probleme” privind statutul BNR, dar în spatele acestei revelații târzii ale așa-zisei afectări a independenței BNR, vicepreședintele PNL urmărește de fapt preluarea controlului BNR de către partidul pe care îl reprezintă. Adevărul este că în relația cu BNR Cîțu este mânat de o puternică dorință de revanșă şi răzbunare, după ce a fost concediat de la ING – urmare a implicării sale în atacul speculativ, în 2008, asupra monedei naționale.

Sursa foto: Contul de Facebook PSD

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.