G4Media.ro

SURSE Principalul suspect în cazul femeii care a fost descoperită moartă, într-un…

sursa foto: Poliție

SURSE Principalul suspect în cazul femeii care a fost descoperită moartă, într-un sac de plastic, într-un apartament din Sectorul 4, ar fi partenerul ei de viață. Bărbatul a fugit din țară

Primele informații ale anchetei desfășurate în cazul femeii care, sâmbătă, a fost descoperită moartă, într-un apartament, în Sectorul 4, îl indică suspect principal pe partenerul de viață al femeii. Potrivit informațiilor G4Media, bărbatul ar fi fugit din țară, iar polițiștii nu au putut încă să ia legătura cu el.

Cadavrul femeii, într-o stare avnsată de descompunere, era băgat într-un sac de plastic, în dormeza patului, au informat sursele G4Media.

Până de curând, femeia locuia în apartamentul în care a fost descoperită, în chirie, împreună cu bărbatul care este căutat în acest moment, de poliție.

Proprietarul apartamentului este cel care a găsit cadavrul femeii, după mai multe încercări nereușite de a o contacta pe chiriașă și de a pătrunde în apartament.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se precizează în comunicatul poliției.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...