G4Media.ro

SURSE: Ofițer de la Antifrauda ANAF din Prahova arestat la domiciliu pentru…

sursa foto: Pixabay

SURSE: Ofițer de la Antifrauda ANAF din Prahova arestat la domiciliu pentru o presupusă șpagă de mii de euro. A fost denunțat de cel care a dat mita

Remus Lupoiu, ofițer antifraudă din Prahova, a fost plasat în arest la domiciliu printr-o decizie a Tribunalului Prahova, fiind cercetat într-un dosar de corupție după ce a fost denunțat că a luat mită, transmite Ziarul Incomod. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, ofițerul a fost reclamat la Tel Verde chiar de cel care i-a dat șpaga, un patron de magazin din Comarnic.

Banii au fost dați pentru ca ofițerul antifraudă să nu dispună închiderea magazinului unde au fost descoperite nereguli în timpul unui control la societățile comerciale de pe Valea Prahovei.

După ce a mituit ofițerul, afaceristul din Comarnic a sunat la Tel Verde unde a anunțat fapta de corupție.

În urma denunțului, Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) au făcut percheziții la domiciliul angajatului de la antifraudă, găsind banii dați cu titlu de mită.

Dosarul a fost preluat de procurorii DNA Ploiești care au cerut arestarea preventivă a funcționarului corupt, însă Tribunalul Prahova a decis plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Citește tot articolul pe Ziarul Incomod

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ofițer pentru facilitarea fraudei contra cost.