G4Media.ro

SURSE Numărul doi din Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Ministerul de…

sursa foto: Captură video

SURSE Numărul doi din Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Ministerul de Interne, generalul Cristian Radu, este urmărit penal pentru patru infracțiuni

Adjunctul șefului IGSU, generalul Cristian Radu, este urmărit penal pentru 4 infracțiuni: părăsirea locului accidentului, instigare la fals intelectual, instigare la fals în declarații și ascundere de probe, au confirmat pentru G4media.ro surse oficiale din cadrul parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.

El are calitate de suspect, iar urmărirea penală in personam a fost începută în cursul lunii octombrie, au precizat sursele G4media.ro.

Ziarul Libertatea.ro a dezvăluit luni că generalul Cristian Radu e acuzat că a ascuns filmările de la Colectiv. El ar fi comis un accident rutier și-ar fi pus șoferul să și-l asume în în locul lui

Potrivit Libertatea, dosarul penal a fost deschis de Parchetul Militar la 7 luni după evenimente, pentru că „accidentul a fost mușamalizat cu ajutorul unor oameni din MAI”, a explicat ziarului unul dintre angajații IGSU.

Acesta susține că a fost obligat să participe la pitirea mașinii și la raportarea falsă a accidentului comis de Cristian Radu, prim-adjunct al șefului IGSU. În primăvara acestui an, procurorii au găsit mașina chiar în hangarul MAI, unde fusese ascunsă. Ei au solicitat către INML să vadă al cui e sângele de pe airbagul din dreapta, unde spune generalul că a stat. Testul ADN a venit cu o surpriză.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. La pușcărie.

  2. Sa caute bine anchetatorii ca sigur mai găsesc și ceva nereguli cu programul de munca al pompierilor și cu neplata orelor suplimentare. Sunt subofiteri si ofițeri care își baga ore suplimentare cât cuprinde ,muncesc săraci câte 5 sâmbete pe luna. Sa se ancheteze tot sistemul asta murdar și corupt.