G4Media.ro

SURSE: Fostul senator UDMR Olosz Gergely are relații apropiate cu lideri FIDESZ

SURSE: Fostul senator UDMR Olosz Gergely are relații apropiate cu lideri FIDESZ

Olosz Gergely, fost senator UDMR dat în urmărire generală de Poliție după ce a fost condamnat definitiv joi la 3 ani de închisoare cu executare, are relații apropiate cu mai mulți lideri ai partidului maghiar de guvernământ FIDESZ, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Printre cei de care este apropiat se numără premierul Viktor Orban și vicepremierul Zsolt Semjen, de care îl leagă o prietenie veche.

Pe de altă parte, fratele fostului senator UDMR, Olosz Szabolcs, a fost consilier personal al Eleni Udrea în mandatul acesteia de ministru al Dezvoltării și Turismului.

Olosz Gergely, fostul senator UDMR condamnat definitiv joi la 3 ani cu executare de Înalta Curte, nu este găsit de Poliția Română, care l-a dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră. Nicoleta Tolvaj-Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna a declarat vineri corespondentului agenţiei de presă MTI că localizarea şi conducerea condamnatului la penitenciar se află în plină desfăşurare.

Fost senator UDMR și fost președinte al Autorității naționale de reglementare în domeniul energiei, Olosz Gergely a fost joi condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru corupție. Decizia a fost luată de un complet de 3 judecători format din magistrații Ionuț Matei, Ioana Bogdan și Ioana Ilie, supranumit ”completul negru”.

Erată: În versiunea inițială a articolului se arăta că premierul Viktor Orban l-ar fi botezat pe unul dintre copiii lui Olosz Gergely. Informația a fost eronată și a fost eliminată.

Foto: Olosz Gergely și Viktor Orban (sursa Szekelyhon)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Ciudat.
  Nu e primul condamnat si in consem la frontiera care pleaca extrem de usor din Ro.
  Alt etnic maghiar e scăpat in Ungaria, Ghiță dus in Serbia, Udrea &co in Costa R ,Fasole in Madagascar.
  Fara numar.
  Au plecat toți condamnatii din Ro si nimeni nu e vinovat.
  Nu e ciudat ca nu se fac analize, nu se iau masuri de prindere a condamnaților.
  La granita.
  Scăparea infractorilor peste granita a devenit sport national.

 2. Zsolt Semjen care e rus-rutean , Victor Orban care e tigan dupa mama, si Olosz Gergely care e evreu sunt cei ,,3 muschetari” care au speriat Estul Europei in numele Ungariei.
  Ar trebuit sa fie o clauza in partidul UDMR, in care la inscrierea unui nou membru, si care nu e ungur, aceste sa se oblige ca atunci cand este arestat pentru coruptie sa nu mai raspunda procurorilor in ungureste sau romaneste, ci numai limba lui materna (pentru senatorul Olosz Gergely sa vorbeasca in idis sau ebraica). Altfel face proasta reclama partidului.
  In Codul Penal al Romaniei este scris, ca daca acuzatul nu vrea sa vorbeasca romaneste acesta are dreptul sa i se asigure traducatori.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.