G4Media.ro

SURSE Bogdan Neidoni, audiat la DNA / Procurorii susțin că a fost…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE Bogdan Neidoni, audiat la DNA / Procurorii susțin că a fost intermediarul între Florian Coldea și afaceristul Cătălin Hideg

Bogdan Neidoni, despre care procurorii susțin că a fost intermediarul între Florian Coldea și afaceristul Cătălin Hideg, este audiat, joi, la DNA, potrivit surselor G4Media.ro.

Procurorii DNA arată în ordonanța de inculpare din dosarul de trafic de influență că intermediarul prin care afaceristul Cătălin Hideg a ajuns să discute cu Florian Coldea este Bogdan Neidoni, care locuiește în Monaco. Neidoni a fost șef în mai multe instituții și companii de stat, dar și acționar în firma de pază Neiguard.

Fragment din ordonanța DNA:

  • ”Cunoscând problemele judiciare cu care se confrunta numitul Hideg Robertino – Cătălin, dar și potențialul financiar al acestuia și al firmelor pe care le controlează, la începutul anului 2023, numitul Tocaci Dan -Victor (un alt intermediar – nred.) i-a propus acestuia să îl pună în legătură cu numiții Coldea Florian și Dumitru Dumbravă, sens în care i-a pretins suma de 2.000 de euro pentru o deplasare la Monaco în scopul unor discuții cu Bogdan Neidoni, persoană ce le putea intermedia o astfel de întrevedere. Numitul Tocaci Dan – Victor i-a prezentat pe numiții Coldea Florian și Dumbravă Dumitru ca fiind fondatorii „statului paralel”, persoane puternice, cu influență asupra magistraților, creându-i martorului denunțător convingerea că sunt singurii care te pot salva atunci când „intri în malaxor”.

Citește și Cine e Bogdan Neidoni, omul din Monaco despre care DNA susține că a fost intermediarul între Florian Coldea și afaceristul Cătălin Hideg

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Hai să vedem la sfârșit, că eu tot sceptic sunt dacă la mijloc sunt securiști și magistrați!