G4Media.ro

Surpriză în China: liderul suprem, Xi Jinping, a recunoscut în premieră că…

Surpriză în China: liderul suprem, Xi Jinping, a recunoscut în premieră că știa despre coronavirus încă din 7 ianuarie, cu 13 zile mai devreme decât versiunea oficială de până acum

Președintele Chinei, Xi Jinping, a dat primele ordine legate de gestionarea crizei coronavirusului încă din 7 ianuarie, potrivit unui articol apărut în oficiosul Partidului Comunist Chinez și citat de presa internațională. Este o informație surprinzătoare, dat fiind că până acum versiunea oficială era că liderii Chinei au aflat despre noul virus abia în 20 ianuarie, scriu The New York Times și La Stampa.

De ce contează această diferență de 13 zile? Pentru că în China s-a acumulat o nemulțumire uriașă la adresa liderilor de partid și de stat, acuzați de populație că au gestionat prost criza iscată de noul virus căruia nu i-a fost găsit antidotul nici până acum.

Or, prin această asumare, Xi Jinping poate atrage și mai multă nemulțumire, care până acum fusese canalizată mai degrabă spre autoritățile locale.

Anunțul lui Xi Jinping vine într-un moment politic important: pe 5 martie ar trebui să înceapă activitatea organului legislativ chinez (parlamentul format din reprezentanții partidului unic), iar în acest an e programat Congresul Partidului Comunist în care Jinping ar fi urmat să își întărească poziția și mai mult.

Foto: Xi Jinping purtând o mască de protecție (Xinhua / Liu Bin – via Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Pai n-ati inteles, liderii au aflat pe 20, dar presedintele a actionat de pe 7, ca asta e rolul lui, sa prevada problemele 🙂

 2. Era penibil sa nu stie. Sau chiar daca nu stia, era si mai penibil sa recunoasca.

 3. Așa merg treburile socialiste, autoritățile locale știau de virus din noiembrie dar le era frică să raporteze și au stat mumos că poate trece și dacă nh, nh s trecut în statistici deci, tehnic el nu există, pjmpong ăsta știa din ianuarie mai devreme de 7 dar nu recunoaște pentru că a făcut și el ca ăi din wuhan iar lhcrurile au luat-i la vale.Acum, își pune problema cum să strângă șurubul, pentru că urmează foame și sărăcie, și ce să mintă ca să scape și să-și sudeze dosul de putere definitiv.Scârbele comuniste sunt aceleași peste tot și comunismul nu poate fi reformat sau făcut măcar funcțional pentru că e o boală.Ra hatul ăsta de gripă pică cât se poate de prost pentru neomarxiști și globaliști.Kmul comunist e o găină domestică de crescătorie care moare de foame cu grăunțele lângă ea pdntru că nu a mâncat decât concentrate de pe bandă.”Înțelepții”care trebuie să aljmenteze banda se uită la ea ca curca-n crăci pentru că au capul plin de ideologie și gândul la manglă, ori trebuie să știi câta tehnică s-o faci să meargă dar asta înseamnă vaselină pe gheare și nu mai poți ține pixul.Așa a apărut ultima aviară-n China care , dealungul secolelor ne-a mai procopsit cu câteva ciume și-o gripă spaniolă.

  • Da de directorii de spitale sau de ” eminenții” noștri chirurgi care ascund infecțiile nosocomiale, te duci in spital cu incredere și te îmbolnăvești că prostul cu cine știe ce minune de boala, ce zici?

 4. Așa merg treburile socialiste, autoritățile locale știau de virus din noiembrie dar le era frică să raporteze și au stat mumos că poate trece și dacă nu, nu e trecut în statistici deci, tehnic el nu există, pimpong ăsta știa din ianuarie mai devreme de 7 dar nu recunoaște pentru că a făcut și el ca ăi din wuhan iar lucrurile au luat-o la vale.Acum, își pune problema cum să strângă șurubul, pentru că urmează foame și sărăcie, și ce să mintă ca să scape și să-și sudeze dosul de putere definitiv.Scârbele comuniste sunt aceleași peste tot și comunismul nu poate fi reformat sau făcut măcar funcțional pentru că e o boală.Ra hatul ăsta de gripă pică cât se poate de prost pentru neomarxiști și globaliști.Omul comunist e o găină domestică de crescătorie care moare de foame cu grăunțele lângă ea pentru că nu a mâncat decât concentrate de pe bandă.”Înțelepții”care trebuie să alimenteze banda se uită la ea ca curca-n crăci pentru că au capul plin de ideologie și gândul la manglă, ori trebuie să știi câta tehnică s-o faci să meargă dar asta înseamnă vaselină pe gheare și nu mai poți ține pixul.Așa a apărut ultima aviară-n China care , dealungul secolelor ne-a mai procopsit cu câteva ciume și-o gripă spaniolă.

 5. Nicio surpriza. Mai bine recunoaste ca-i un criminal decat sa recunoasca ca nu-i in deplin control acolo. Bullshit.

 6. Începutul sfârșitului pentru Xi și partidul lui?

 7. Nici Iliescu nu a stiut nimic despre lovitura de stat din 89, doar s-a nimerit acolo la momentul si locul potrivit si PAC l-au pus presedinte! A fost luat prin surprindere ca drumarii de zapada dupa ce au semnat contractele de milioane pentru curatarea… soselei!

  Asa si Xi Jinping, s-a vacinat, s-a mascat, s-a dezinfectat si la exact doua saptamani cand organismul lui a produs anticorpii necesari, afla ca a dat iama in populatie un virus nenorocit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.