G4Media.ro

Surpriza de la ora 13.00: Sibiu și Cluj, județe mari și anti-PSD,…

Surpriza de la ora 13.00: Sibiu și Cluj, județe mari și anti-PSD, au intrat în topul celor mai harnice județe la vot. Vaslui, ultimul loc

Județele Sibiu și Cluj, două județe în care tradițional oamenii votează împotriva PSD, au intrat la ora 13.00 direct pe locurile doi și trei din clasamentul celor mai harnice județe în ce privește prezența la vot.

Astfel, potrivit Biroului Electoral Central, Ilfov e pe primul loc în clasamentul județelor la prezență, urmat de Sibiu, Cluj, Dâmbovița și Constanța.

În schimb, Vaslui, un județ dominat politic de PSD, e pe ultimul loc la ora 13.00, urmat de Satu Mare, Botoșani, Maramureș, Suceava.

De asemenea, la alegeri au votat până la ora 13.00 mult mai mulți alegători din mediul urban (2,1 milioane) față de cei din mediul rural (1,4 milioane).

Vezi aici Prezența în timp real

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. „cele mai harnice” ce limbaj stahanovist demn de un site „progresist”. eu nu am chef sa fiu „harnic”. sunt alergic la presiuni.

 2. Personalul Medical de la Spitalul Universitar Bucuresti care a venit azi la 6 Dimineata la serviciu NU poate vota deoarece Doamna Manager iubita lui Oprescu le refuza acest Drept !

  PROBABIL ORDIN P$D IN TOATE SPITALELE !

 3. shut up snowflake. du-te de voteaza, fa ti „datoria de cetatean”, oaie proasta.

  • esti suparat fiindca stapanul tau pierde.

  • Ei, e discutabil cine-i oaie proasta sau nu. Unii ar spune ca oi proaste sint cei pe care-i doare-n cur de viitorul lor (pentru ca sint … prosti). Nu e vorba de nici o datorie, e simpla dorinta de a trage banditilor un pumn in bot. Ca om reusi sau nu asta e altceva.

 4. Vom vedea daca Vaslui mai e profund PSD. S-au mai schimbat lucrurile de la ultimele alegeri. Stiu ca Vaslui nu e Iasi dar… vom vedea.

 5. E interesant următorul calcul voturi europarlamentare – voturi referendum.
  Diferența o reprezintă asistații , creierele spălate de LatrinaTV / ROMtv .
  Cu cât prezența la vot va fi mai mare, ne vom da seama cât reprezintă această pătură socială, numeric vorbind.
  Această diferență va arăta câți PSD-isti idioți sunt de fapt.

  • Numai naziștii se considerau mai frumoși și mai deștepți dar au sfârșit tragic tot din mândrie și prostie .Am mai spus cã mama proștilor e tot timpul gravidã așa cã vei avea mulți frați la fel ca tine.

  • Adevarat! E vai de capul ei Germania! Noi avem state mai frumoase

 6. doar azi nu e maine!
  iar maine dragnea are termen la care condamnarea cu executare primita in dosarul fraudarii orfanilor poate sa ramana definitiva!

 7. Vaslui, muie Vaslui! Psd-ul la ei a ajuns la 87%! Huuuuuuuuuuuuu

  • Cele 4 persoane care au votat din familia mea pe liste suplimentare in strainatate au ridicat cu siguranta procentul judetului Vaslui .Si ca noi sunt si altii cu siguranta care ingroasa procentul altor judete (fruntase?) .

 8. Prezenta mai mica la vot din judetul Vaslui se datoreaza cu siguranta plecarii masive in alte judete si in strainatate a multor vasluieni (la munca ) . Din acest motiv ei nu pot vota in judeul lor ci pe liste suplimentare in alte localitati din tara si strainatate .Nu i mai jigniti pe vasluieni !