G4Media.ro

”Sunt afectate 175 de linii de tensiune/ Intervențiile sunt extrem de dificile”,…

sursa foto: ISU București Ilfov

”Sunt afectate 175 de linii de tensiune/ Intervențiile sunt extrem de dificile”, anunță ministrul Energiei/ Șase județe sunt sub cod roșu de viscol

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunță duminică dimineață că sunt afectate 175 de linii de tensiune: ”Intervențiile sun extrem de dificile”, spune acesta. Șase județe sunt sub cod roșu de viscol.

  • ”Sunt condiții meteorologice deosebite (cod roșu) în Constanța, Tulcea, Galați și Brăila, dar și în alte județe. Suntem în contact permanent la nivelul Comandamentului energetic de iarnă, inclusiv cu dispeceratul energetic național, IGSU și distribuitorii. Am convocat de ieri seară o reuniune a Comandamentului pentru astăzi, ora 13:00. În acest moment, sunt afectate 175 de linii de medie tensiune. Condițiile meteorologice includ ninsori abundente, vizibilitate scăzută spre zero și rafale de vânt de peste 90-100 km/h, ceea ce înseamnă acces îngreunat în zonele afectate. Până la ameliorarea condițiilor meteorologice, intervențiile sunt extrem de dificile. Echipele de tehnicieni ale Rețele Electrice Dobrogea, împreună cu efective suplimentare din regiunile Muntenia și inclusiv Banat, sunt mobilizate pentru restabilirea alimentării cu energie electrică pentru toți consumatorii afectați. Am dispus remedierea tuturor defecțiunilor cauzate de vreme într-un termen cât mai scurt, ținând cont de evoluția condițiilor din teren. Mulțumesc tuturor celor care fac eforturi deosebite în aceste condiții pentru a asigura funcționarea întregului sistem energetic național. Vom reveni cu concluziile reuniunii Comandamentului energetic de iarnă după ora 14”, a transmis Sebastian Burduja duminică dimineață.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. 175.000 de linii de tensiune? avem atatea?