G4Media.ro

Subiectele grele de la simulare îi împing pe părinți să ia meditații,…

Subiectele grele de la simulare îi împing pe părinți să ia meditații, susține Andronescu. ”Sunt determinată am o discuție cu cei care fac subiectele”

Ecaterina Andronescu face un gest fără precedent pentru un ministru al Educației – lasă de înțeles că se va implica în formularea viitoarelor subiecte de la Bacalaureat și Evaluarea Națională, după ce rezultatele au arătat procente reduse de promovare. ”Întâi aș vrea să aud pe cei care au făcut aceste subiecte”, a sus Ecaterina Andronescu la Digi 24. Aceasta a declarat că va avea o discuție cu reprezentanții CNEE, cei care fac subiectele pentru toate examenele naționale, astfel încât ”lucrurile să intre în normal”.

Ministrul a declarat, printre altele, că e de acord ca la simulare subiectele să fie mai grele decât la examenul propriu-zis, după care a anunțat că va sta de vorbă cu profesorii care fac subiectele. Aceasta a vorbit despre coborârea nivelului subiectelor la nivelul predării: ”sunt foarte determinată să avem o discuție care să aducă lucrurile în normal”, a spus Andronescu.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Sper sa faca si ea ceva bun pana pleaca , ca pana acum a făcut totul praf ,sper sa faca ceva bun in acest sens , ca pana acum.e totul praf din pacate….

  2. Deci „subiectele” fac asta …. Nu faptul ca, desi sunt uluitor de usoare fata de ce rezolvam noi cand eram in scoala, copiii nu stiu sa le rezolve. Si doamna ministru (din nou ministru) si parintii, se prefac ca nu inteleg ca scoala asa cum e astazi, nu mai functioneaza in fapt. Fara meditatii copiii nu inteleg nimic, nu stiu nimic. Exact aceasta doamna ministru, ca si „genunche”, „pamblica” si altii asemenea lor, au transformat institutia de invatamant in inchisoare pt copii si pe profesori in supusii formalismelor si miilor de acte absurde. Aproape ca-i suspectez pe cei din lungul sir de ministri de un plan bine pus la punct pentru prostirea in masa, daca i-as putea banui de un dram de inteligenta

    • Scuze, am uitat un lucru important: parinti, fiti atenti ce votati, societatea cu totul trebuie schimbata, din radacini, nu subiectele de la simulari

  3. Cine-i harnic și învăță, are tot ce vrea. Cine nu, are tot așa. Până și tâmplarul care mi-a făcut mobila avea facultate. ?????

  4. ce-o mai morfolesti atata draga lui deddy ? nu esti tu de la partid ? au priceput baietii si fetele, nici nu e nevoie sa va intalniti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.