G4Media.ro

SUA vor „culege furtună” pentru amenințările făcute în legătură cu reporterul american…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Maksym Kozlenko

SUA vor „culege furtună” pentru amenințările făcute în legătură cu reporterul american arestat, amenință Rusia

Ministerul rus de Externe a avertizat SUA că vor „culege furtună” dacă vor continua să facă amenințări în legătură cu arestarea unui reporter american, potrivit presei de stat, citată de CNN.

Fără a preciza care sunt amenințările, ministerul a declarat că reacția SUA la reținerea reporterului Evan Gershkovici de la Wall Street Journal, suspectat de spionaj, a fost „revelatoare”, a relatat agenția de presă de stat RIA.

Joe Biden a cerut astăzi Rusiei să „îl lase să plece”, iar secretarul de presă al Casei Albe a calificat ieri acuzațiile drept „ridicole” și arestarea lui Gershkovich drept „inacceptabilă”.

RIA a citat ministerul care a declarat că Gershkovici, în vârstă de 31 de ani, va primi sprijin consular în conformitate cu procedurile sale interne.

Expresia „cel care seamănă vânt va culege furtună” se crede că provine dintr-o serie de proverbe care avertizează asupra consecințelor grave ale acțiunilor rele și este una pe care Vladimir Putin a folosit-o în comentarii anterioare făcute despre Occident.

Pentru context: Serviciul de securitate al Rusiei susține că Gershkovici „a acționat la instrucțiunile părții americane pentru a colecta informații despre activitățile uneia dintre întreprinderile complexului militar-industrial rus care constituie un secret de stat”.

WSJ „neagă cu vehemență acuzațiile FSB și solicită eliberarea imediată a reporterului nostru de încredere și dedicat, Evan Gershkovich”, a precizat WSJ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Серьезно?

 2. Cum adica nimic nou?!?
  A fost arestat.
  Care si de cand dateaza un precedent.
  Toti putinistii au creierul foarte plat si foarte mic?!?
  La „noi” cine aresteaza „ziaristi” din astia ca vad ca Turcescu si Cristoiu sunt bine mersi.

 3. ISIS s-a mutat la Moscova?!?
  Vor „culege furtuna” . .
  Nu arunca in aer si niste virgine sau cum era la ISIS . .
  Putin a devenit un batran plictisitor, nu ofera Rusia ceva mai tanar si mai bestial?!?

  • La ISIS virginele cad in extaz, nu sunt aruncate nicaieri, fiind la mare pret… 77 pentru 1! greu de tinut stoc.

 4. 🤣🤣🤣🤣
  Alt mesaj pentru mujicii carora le lipseste un tata,frate ,verisor de la masa de Paste( ingrasa natural terenul agricol din Ucraina si nici urma de Lada alba sau haina de blana).
  Astia nu isi dau seama ca Sua e pe alta planeta pentru ei,se chinuie de 9 luni sa cucereasca un orasel la 200 de km de Rusia,vai steaua lor de distrusi!