G4Media.ro

SUA și Israelul vor să expulzeze teroriștii Hamas și familiile lor din…

sursa foto: Captură Google

SUA și Israelul vor să expulzeze teroriștii Hamas și familiile lor din Fâșia Gaza

Statele Unite şi Israelul iau în calcul la o expulzare a combatanţilor de bază ai mişcării teroriste palestiniene Hamas şi a familiilor acestora, dezvăluie The Wall Street Journal (WSJ), citată de News.ro. Această propunere a fost formulată de către un grup de lucru israeliano-american, care reflectează la viitorul Fâşiei Gaza.

”Zone de securitate fără Hamas” ar urma să fie, astfel, create treptat, iar apoi urmează să fie conduse de către o nouă autoritate susţinută de către Arabia Saudită şi Statele Unite.

Ele nu urmează să fie conduse de către oficiali palestinieni de rang înalt, pe care Israelul îi consideră nişte ”oameni morţi ambulanţi”.

Această propunere aminteşte de Acordul din 1982, în urma căruia 11.000 de membri ai Organizaţiei Eliberării Palestinei (OLP) au plecat din Liban în Tunisia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. și să-i trimită unde? cine e bucuros să primească mii de teroriști? ăia cu „from the river to the sea” ar trebui să-i ia în casă la ei.

    • Nu uita că ăia locuiesc în Europa, așa că ideea ta nu e bună.
      Lasă-i să se ducă în țările arabe.

  2. Idea este buna. Ar fi bine că fâșia Gaza sa prospere și să fie democrată. Dar, cine îi va primi pe teroriști ? Deocamdată nu i-am vrut nimeni, nici Egiptul, nici Iordania. Poate ii va primi cineva, poate Rusia sa îi trimită sa lupte in Ucraina.