G4Media.ro

STUDIU 8 din 10 familii caută bone vaccinate pentru copiii lor /…

STUDIU 8 din 10 familii caută bone vaccinate pentru copiii lor / Bonele, reticente la vaccinare, chiar dacă și-ar găsi mai repede un loc de muncă pe termen lung

8 din 10 familii (80%) care caută bone își pun problema ca acestea să fie vaccinate, se arată într-un studiu realizat de Sitter, prima platformă online dedicată serviciilor de îngrijire din România.

Cu toate acestea, conform datelor Sitter, există încă o reticență semnificativă a bonelor în ceea ce privește vaccinarea, în ciuda faptului că acest lucru le-ar garanta găsirea mai rapidă a unei familii la care să se angajeze pe termen lung.

În plus, având în vedere cererea ridicată, datele Sitter arată că părinții sunt dispuși să plătească cu 12-15% mai mult pentru serviciile unei bone vaccinate.

În urma unei analize, dar și a unor interviuri cu părinții și bonele înregistrate pe platforma Sitter, rezultă că bonele vaccinate își găsesc mult mai ușor de muncă, iar asta cred că va fi o tendință în continuă creștere.

Potrivit comunicatului companiei, ultimii 2 ani i-au făcut pe părinți să pună mult mai mult accent pe sănătatea familiei și a copiilor, motiv pentru care am venit și noi în ajutorul lor cu o nouă opțiune de selectare a bonelor în funcție de vaccinare. Astfel, ei își pot alege din prima condițiile în funcție de care aleg bona.

Sitter anunță că a introdus și un serviciu de evaluare psihologică la cerere a bonei pentru că are un rol atât de important în stabilirea gradului de compatibilitate cu angajatorul și oferă un motiv în plus de liniște familiilor.

“Concluzia la care am ajuns în urma analizei din ultimul an este următoarea: bonele vaccinate își găsesc mult mai repede și mai ușor un loc de muncă pe termen lung, iar părinții sunt dispuși să plătească mai mult pentru asta”, subliniază Laura Bulai, Co-fondator Sitter.

În urma unor interviuri cu părinții înregistrați pe platforma Sitter, cele mai des întâlnite motive care stau la baza alegerii lor sunt: dacă bonele sunt verificate și au recenzii sau recomandări pozitive de la alte familii, dacă sunt sau nu vaccinate împotriva Covid și, nu în ultimul rând, proximitatea față de zona în care locuiește familia.

Sursa Foto: Sitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Cat de penibili puteți să fiți?

 2. O bona trecuta prin boala este si mai buna…
  Fata de una vaccinata care poate transmite / lua virusul.

  • Un trecut prin boala nu inseamna ca nu se reinfecteaza, insp anunta si numarul de reinfectati. Mai usor cu pianul pe scari.

  • Nu, nu înseamna 100%, dar procentul de reinfectai este foarte mic, in jur de 1%.

  • O Scufita rosie la fund nu e bună deloc, chiar dacă a trecut de zece ori prin boala, are ea ceva si nu as lasa-o nici măcar în preajma lupului.

 3. Doar 2 din 10 risca sa`si injecteze copiii dar 8 din 10 vor bone injectate ? right ..

 4. Elita rămâne fără sclavi. Hai cu vaccinarea obligatorie odată.

 5. Părinții copiilor sunt din categoria „istericul cu dezinfectant la el” iar bonele, din categoria „Șoșoacă are dreptate și credința mă salvează”. Cele două găști penibile care se luptă de 2 ani încoace.

  • Animalele în general nu sunt compatibile cu gândirea nuanțată, fie că sunt de dreapta sau stânga

 6. Propaganda asta are efect invers,nu ne ințepăm! Ne stergem undeva cu hartia igienica verde si nu ne umilim cu testarea periodica!

 7. Sunteți dizgrațioși, fara scrupule și fără rușine. De ce familia voastră bateți apa in piu cu tineri toată ziua, v1te manipulante? SpitaIizarea și de.cesele sunt incomparabile cu alte grupe de vârstă dar va frecați palmele pentru că 18-35 sunt cei mai manipuIabili, sufIete sIabe care își caută răspunsurile din experiența celorlalți. „35-55 sunt prea consternați, dar tinerii…acolo trebuie bătvt fierul cat e cald.”
  Ați avut impresia că nu sunteți establishmentul vreo secundă? Voi veți fi primi care vor celebra renegarea drepturilor individuale, de foamea și medi0critatea care vă sufocă hoyturile neprentioase . Vă doresc combustie spontană.

 8. Interesant ar fi sa știm și în ce procent sunt părinții vaccinați… Ei vor ca bonele sa fie vaccinate, dar mulți dintre ei probabil nu sunt, ca na, ei nu își injectează orice, dar s-o facă alții.