G4Media.ro

Studiu: 73% dintre restaurantele din România fac risipă alimentară. Cele mai aruncate…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Eu nu mananc la restaurant ca sunt prea sărac, am 36 de ani, sunt șomer, stau cu părinții, neînsurat….si fac duș cu apă rece stând ciuci. 😘

    • Asa este, si eu la fel, cel mai nasol e sa faci dus cu apa rece mai ales ca si aia calda vine rece după ora 00:00. Chiar ma întreb de unde au patronii aia de risipit mai ales acuma ca s au scumpit facturile.

  2. De luat masa la restaurant nu mai este in grafic. Folosesc materii prime cu termene expirate, maine sosuri din gandaci si greieri, viermi tocati in chiftele si alte resturi alimentare. Cel mai sanatos ce gatesti acasa. La restaurant doar pentru un gratar bine facut si o salata. Nici prajiturile nu mai sunt cele de alta data.